Смажена картопля є улюбленим гарніром багатьох людей, оскільки ця смачна страва просто і швидко готується, передають Патріоти України.
Втім, це зовсім не означає, що процес обсмажування овочів не супроводжується взагалі ніякими труднощами.
Іноді картопляні пластинки склеюються один з одним і прилипають до поверхні сковороди.
Безумовно, це дуже неприємне явище, яке нерідко призводить до нерівномірного розігрівання страви: картопля може підгоріти і частково залишитися сирою.
Однак досягти того, щоб нарізаний овоч був менш клейким, дуже просто. Потрібно лише скористатися одним лайфхаком від кухарів.
У чому полягає хитрість
Запобігти «приклеюванню» картоплі можна шляхом попередньої обробки сирих пластинок водою.
Нарізаний овоч слід обдати водою низької температури.
Після того, як ви провели цю нескладну процедуру, не поспішайте викладати картоплю на сковороду.
Спершу необхідно позбавити її від зайвої вологи. Для цього достатньо розкласти нарізані шматочки на паперовий рушник.
Як тільки ви просушили картоплю, сміливо починайте її обсмажування. Гарнір вийде смачним та рівномірно просмаженим.
Бузок – це один з найулюбленіших квітучих кущів, і його сезон наближається. Тому багато людей цікавляться, чи можна посадити його біля свого дому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Існує безліч прикмет і забобонів, пов'язаних з бузком, зо...
Коли ви хворі, важливо не лише правильно лікувати симптоми, але й дбати про своє харчування. Те, що ви їсте, може значно вплинути на швидкість вашого одужання та ефективність боротьби з хворобою, передають Патріоти України. Деякі продукти можуть погірш...