Працювати з м’ясом легко, коли воно хорошої якості. І навіть з таким бувають сумнівні моменти з приводу м’якості. А зробити з нього смачну та соковиту страву можна, якщо знати кілька кулінарних лайфхаків. Поговоримо про це детальніше.
Для пом’якшення м’яса часто використовують маринади. Додають туди, які повинні зробити продукт більш готовим до подальшого смаження, запікання чи тушкування. Якщо ви не є прихильником додавання ківі, лимонів, кефіру, оцту, вина, тоді наступні кулінарні поради вам допоможуть досягти поставленої цілі.
Вам потрібні тільки цибуля та гірчиця. Можна вибирати будь-який з цих інгредієнтів. Натріть м’ясо гірчицею та залиште його постояти на годину. А далі вже на ваш вибір. Можна залишити гірчицю, а можна обтерти м’ясо. Але цей соус нічим не заважає. Після приготування він не буде мати гостроту, а от хороший вклад в смак зробить.
Цибуля також допомагає пом’якшувати. Накришіть її, покладіть до м’яса та також нехай так постоїть протягом години. Цибулю виділить сік, який й сприяє пом’якшенню. В результат ваша страва буде дуже соковита та смачна.
Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...