Працювати з м’ясом легко, коли воно хорошої якості. І навіть з таким бувають сумнівні моменти з приводу м’якості. А зробити з нього смачну та соковиту страву можна, якщо знати кілька кулінарних лайфхаків. Поговоримо про це детальніше.
Для пом’якшення м’яса часто використовують маринади. Додають туди, які повинні зробити продукт більш готовим до подальшого смаження, запікання чи тушкування. Якщо ви не є прихильником додавання ківі, лимонів, кефіру, оцту, вина, тоді наступні кулінарні поради вам допоможуть досягти поставленої цілі.
Вам потрібні тільки цибуля та гірчиця. Можна вибирати будь-який з цих інгредієнтів. Натріть м’ясо гірчицею та залиште його постояти на годину. А далі вже на ваш вибір. Можна залишити гірчицю, а можна обтерти м’ясо. Але цей соус нічим не заважає. Після приготування він не буде мати гостроту, а от хороший вклад в смак зробить.
Цибуля також допомагає пом’якшувати. Накришіть її, покладіть до м’яса та також нехай так постоїть протягом години. Цибулю виділить сік, який й сприяє пом’якшенню. В результат ваша страва буде дуже соковита та смачна.
Пилосос — один із найпопулярніших помічників у прибиранні дому. Але навіть прибирання з цим приладом має свої нюанси. Якщо користуватись пилососом неправильно, можна не лише не досягти бажаної чистоти, а й зіпсувати підлогу або ж сам пилосос. УНН зібра...
Досягти помітних результатів коли ви обмежені у часі може бути надзвичайно важко, проте якщо ви готуєтесь до певної події, поліпшити форму реально всього за 2 тижні. Щоб швидко схуднути, потрібно бути дисциплінованими та поєднувати ефективні тренування...