Кулінарний лайфхак: Як зробити м’ясо м’яким за допомогою гірчиці та цибулі

Працювати з м’ясом легко, коли воно хорошої якості. І навіть з таким бувають сумнівні моменти з приводу м’якості. А зробити з нього смачну та соковиту страву можна, якщо знати кілька кулінарних лайфхаків. Поговоримо про це детальніше.

Подробиці

Для пом’якшення м’яса часто використовують маринади. Додають туди, які повинні зробити продукт більш готовим до подальшого смаження, запікання чи тушкування. Якщо ви не є прихильником додавання ківі, лимонів, кефіру, оцту, вина, тоді наступні кулінарні поради вам допоможуть досягти поставленої цілі.

Вам потрібні тільки цибуля та гірчиця. Можна вибирати будь-який з цих інгредієнтів. Натріть м’ясо гірчицею та залиште його постояти на годину. А далі вже на ваш вибір. Можна залишити гірчицю, а можна обтерти м’ясо. Але цей соус нічим не заважає. Після приготування він не буде мати гостроту, а от хороший вклад в смак зробить.

Цибуля також допомагає пом’якшувати. Накришіть її, покладіть до м’яса та також нехай так постоїть протягом години. Цибулю виділить сік, який й сприяє пом’якшенню. В результат ваша страва буде дуже соковита та смачна.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...