Кулінарний трюк! Що покласти на сковороду, щоб смажена риба стала смачнішою та не пригоріла

Смажена риба така апетитна. Важливо, що й посмажити можна майже без олії. особливо, коли для цього використовують сковороду-гриль. Але проблема є. Вона полягає, що риба пригорає. Вихід з положення також є. Про кулінарний трюк читайте далі в статті.

Подробиці

Не кладіть на гриль просто так рибу. Вам потрібен лимон. Кілька кружалець покладіть на сковороду, а зверху рибу. В результаті під час смаження риба не буде підгоряти. А ще вона стане значно ароматніша.

Такий кулінарний трюк працює в основному на сковороді-гриль, а от на звичайні не факт, що так вийде. На решітці для гриля цей спосіб також спрацює.

Все просто! Як покращити відповіді ChatGPT - хитрощі, які варто спробувати

середа, 10 грудень 2025, 7:15

Чимало людей почали користуватись сервісом штучного інтелекту від компанії OpenAI ChatGPT, як своїм стандартним пошуковиком. Але значна кількість користувачів при цьому скаржиться, що онлайн-помічник нерідко видає неякісні відповіді, передають Патріоти...

Народні прикмети на 10 грудня: Знамення Божої Матері. Чому цей день в Україні вважається доленосним

середа, 10 грудень 2025, 7:08

Християни східного обряду 10 грудня за новим стилем вшановують мучеників Міни, Єрмогена, блаженного Іона та блаженної Ангелини. За старим стилем 10 грудня вшановували Романа Антіохійського. За життя він був великим цілителем. Святому Роману моляться пр...