Кулінарний трюк! Що покласти на сковороду, щоб смажена риба стала смачнішою та не пригоріла

Смажена риба така апетитна. Важливо, що й посмажити можна майже без олії. особливо, коли для цього використовують сковороду-гриль. Але проблема є. Вона полягає, що риба пригорає. Вихід з положення також є. Про кулінарний трюк читайте далі в статті.

Подробиці

Не кладіть на гриль просто так рибу. Вам потрібен лимон. Кілька кружалець покладіть на сковороду, а зверху рибу. В результаті під час смаження риба не буде підгоряти. А ще вона стане значно ароматніша.

Такий кулінарний трюк працює в основному на сковороді-гриль, а от на звичайні не факт, що так вийде. На решітці для гриля цей спосіб також спрацює.

Мінус 10 років за мить! Трюки макіяжу, які дозволять виглядати свіжо без зайвих зусиль

субота, 21 червень 2025, 17:30

Не кожна жінка готова або має можливість використовувати естетичні процедури, але правда в тому, що навіть простий, правильно виконаний макіяж може зробити чудеса, передають Патріоти України. Всього кілька трюків – і ви зможете освіжити обличчя, підкре...

Страждаєте від набряків ніг у спеку? Ось як цьому запобігти

субота, 21 червень 2025, 12:28

Літо приваблює сонцем та безтурботністю, але для багатьох це також означає дискомфорт від набряків на ногах та щиколотках після дня, наповненого активністю. Чому саме ноги страждають у спекотні дні? Як полегшити ці неприємні відчуття та коли слід зверт...