Одні кухарі вважають часник невід'ємною частиною страви, інші ж стверджують, що він псує смак, заглушаючи інші інгредієнти. Хто правий і як додавати цей суперечливий інгредієнт, розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Найбільшою помилкою є додавання часнику на початку варіння бульйону. Його аромат і смак випаруються, не збагативши страву. Існує два моменти, коли додавання цього компонента є оптимальним:
Для більш насиченого смаку рекомендується додавати не сам часник. Подрібніть інгредієнт разом з салом та зеленню і вже тоді додайте в борщ.
Кольори мають величезну силу — вони впливають на наш настрій, рішення й навіть сприйняття світу. Недарма психологи кажуть: те, який відтінок вам найближчий, здатне розповісти про ваш характер і життєву філософію, передають Патріоти України. Давайте под...
Перекопування - одна з фундаментальних діяльностей, яка визначає здоров'я рослин та врожайність у саду. Однак багато людей задаються питанням, чи завжди варто брати лопату та чи має значення час. Різниця між клумбою та городом очевидна, а також мають з...