
Одні кухарі вважають часник невід'ємною частиною страви, інші ж стверджують, що він псує смак, заглушаючи інші інгредієнти. Хто правий і як додавати цей суперечливий інгредієнт, розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Найбільшою помилкою є додавання часнику на початку варіння бульйону. Його аромат і смак випаруються, не збагативши страву. Існує два моменти, коли додавання цього компонента є оптимальним:
Для більш насиченого смаку рекомендується додавати не сам часник. Подрібніть інгредієнт разом з салом та зеленню і вже тоді додайте в борщ.
Плями Роршаха вже понад століття залишаються одними із найвідоміших проєктивних методів у психології. Їхня унікальність полягає в тому, що абстрактні клякси провокують індивідуальні асоціації, здатні торкнутися найпотаємніших шарів людської психіки. Ди...
У більшості домівок Wi-Fi роутер працює не на повну силу, і не через провайдера чи старе обладнання, а через банальну помилку, яку роблять майже всі користувачі. Попри те що роутер є центральним вузлом домашньої мережі, його антени часто розміщують "як...