Культовий ресторатор "Перлини біля моря" розкрив рецепт рагу з ранніх овочів, що не потребує особливої кухарської кваліфікації (відео)

Сава ЛібкінВідомий одеський ресторатор Сава Лібкін показав легкий способі приготування рагу з ранніх овочів, зазначають Патріоти України.

«Одеське рагу з ранніх овочів. Лінива версія. Ця страва не вимагає досвіду та кваліфікації. Студентка з манікюром, так само як і її тато, однаково успішно впораються з цією нескладною стравою», — пише ресторатор на своїй сторінці у соціальних мережах.

Для приготування рагу потрібно:

  • Картопля молода очищена — 300 гр.
  • Морква молода очищена — 300 гр.
  • Зелений горошок очищений — 300 гр.
  • Часник молодий з пір'ям — 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста молода — 100 гр.
  • Сметана — 50 гр.
  • Бульйон курячий — 300 гр.
  • Масло вершкове 82% жирності — 50 гр.
  • Олія — 50 гр.

Спосіб приготування:

Очищену моркву і молодий часник нарізаємо кільцями товщиною 2 мм. Обсмажити молоду картоплю та моркву на різних пательнях майже до готовності.

У сотейнику трохи прогріти білу частину молодого часнику. Перекласти у сотейник моркву, картоплю та горошок, дрібно нарізану зелену цибулю і зелену частину часнику.

Влити бульйон і додати вершкове масло. Посолити за смаком, тушкувати 20 хвилин. Додати трохи сметани та посипати кропом. Блюдо готове.

Ексклюзивне інтерв'ю з Савою Лібкіним у рамках проекту «Світ після пандемії», у якому ресторатор, зокрема, поділився своїми думками про те, якими будуть ресторани майбутнього, читайте на сайті «ФАКТІВ».

Фото Сави Лібкіна із соціальних мереж.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....