Кумедні ласощі та простий перекус: Як приготувати курячі нагетси в паніровці з чипсів

Якщо любите нагетси, то спробуйте приготувати дуже хрусткі та смачні курячі нагетси в паніровці з чипсів. Вони ідеальні як закуска або аперитив, передають Патріоти України.

Їх дуже просто приготувати, і вони чудово поєднуються з оксамитовим йогуртовим соусом. Також вони чудово поєднуються з кетчупом, майонезом, або гуакомоле. Їх можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді. Рецептом поділилися на сайті Cucchiaio.

Курячі нагетси в паніровці з чипсів

Інгредієнти:

  • 800 г курячої грудки;
  • 400 г класичних чипсів у пакеті;
  • 2 яйця;
  • свіжий майоран;
  • чорний перець.

Для йогуртового соусу:

  • 200 г грецького йогурту;
  • 2 листки свіжої м'яти;
  • 1 лайм;
  • 2 столові ложки оливкової олії першого віджиму;
  • сіль, чорний перець.

Щоб приготувати курячі нагетси в паніровці з чипсів, спочатку наріжте курячу грудку. Наріжте грудку невеликими кубиками. Перекладіть м'ясо в миску разом із майораном і чорним перцем. На тарілці збийте виделкою яйце, а на другу тарілку покришіть чипси.

Перемішайте м'ясо руками і вмочуйте шматочки білого м'яса спочатку у збите яйце, а потім у чипси. Викладіть крокети на деко, застелене папером для випічки, і запікайте їх у духовці за температури 180° приблизно 25 хвилин, а потім ще на 2 хвилини залиште під грилем.

Тим часом приготуйте йогуртовий соус. Змішайте в мисці грецький йогурт із подрібненою м'ятою, оливковою олією, соком лайма, сіллю і чорним перцем. Дуже добре перемішайте і дайте йому трохи постояти та насититися ароматами.

Дістаньте крокети з духовки, перевіривши готовність: м'ясо всередині має бути м'яким і білим без рожевих прожилок. Подавайте курячі нагетси з соусом із йогурту.

Все дуже просто! Як зробити відварену картоплю смачнішою і ароматнішою

четвер, 23 травень 2024, 11:14

Багатьом здається, що у варінні картоплі немає нічого складного, але навіть у цієї нехитрої справи є свої нюанси. Ці моменти дуже впливають на смакові якості овочу, який стає основою багатьох страв. Все починається з нарізування картоплі на великі част...

Зіпсують все! ТОП-5 помилок у приготуванні шашлику

четвер, 23 травень 2024, 10:13

Кращий спосіб приготувати м’ясо для шашлику – замаринувати шматочки з великою кількістю порізаної цибулі, сіллю і меленим чорним перцем. Усе! Будь-який інший складний та агресивний маринад – тільки все зіпсує. Зайва кислота погано впливає на текстуру м...