Кумедні ласощі та простий перекус: Як приготувати курячі нагетси в паніровці з чипсів

Якщо любите нагетси, то спробуйте приготувати дуже хрусткі та смачні курячі нагетси в паніровці з чипсів. Вони ідеальні як закуска або аперитив, передають Патріоти України.

Їх дуже просто приготувати, і вони чудово поєднуються з оксамитовим йогуртовим соусом. Також вони чудово поєднуються з кетчупом, майонезом, або гуакомоле. Їх можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді. Рецептом поділилися на сайті Cucchiaio.

Курячі нагетси в паніровці з чипсів

Інгредієнти:

  • 800 г курячої грудки;
  • 400 г класичних чипсів у пакеті;
  • 2 яйця;
  • свіжий майоран;
  • чорний перець.

Для йогуртового соусу:

  • 200 г грецького йогурту;
  • 2 листки свіжої м'яти;
  • 1 лайм;
  • 2 столові ложки оливкової олії першого віджиму;
  • сіль, чорний перець.

Щоб приготувати курячі нагетси в паніровці з чипсів, спочатку наріжте курячу грудку. Наріжте грудку невеликими кубиками. Перекладіть м'ясо в миску разом із майораном і чорним перцем. На тарілці збийте виделкою яйце, а на другу тарілку покришіть чипси.

Перемішайте м'ясо руками і вмочуйте шматочки білого м'яса спочатку у збите яйце, а потім у чипси. Викладіть крокети на деко, застелене папером для випічки, і запікайте їх у духовці за температури 180° приблизно 25 хвилин, а потім ще на 2 хвилини залиште під грилем.

Тим часом приготуйте йогуртовий соус. Змішайте в мисці грецький йогурт із подрібненою м'ятою, оливковою олією, соком лайма, сіллю і чорним перцем. Дуже добре перемішайте і дайте йому трохи постояти та насититися ароматами.

Дістаньте крокети з духовки, перевіривши готовність: м'ясо всередині має бути м'яким і білим без рожевих прожилок. Подавайте курячі нагетси з соусом із йогурту.

Дачникам на замітку! Чим не можна підживлювати смородину, бо ягід не буде взагалі

середа, 2 квітень 2025, 10:30

Смородина – одна з найпопулярніших садових ягід. Вона досить невибаглива у догляді і при цьому дає справді чудовий урожай. Проте дуже важливо не наробити помилок з підживленням рослини. Як пише видання "На пенсії", неправильні добрива, внесені навесні,...

Як виправити помилки при смаженні м’яса, щоб воно не було жорстким

середа, 2 квітень 2025, 8:07

Смажене м’ясо може вийти жорстким. Це є прикрість, яку можна виправити. Але будемо відверті, якщо якість першопочаткового продукту була незадовільною, отримати ніжний та м’який стейк чи відбивну не варто сподіватись. В будь-якому випадку не втрачайте о...