Кумедні ласощі та простий перекус: Як приготувати курячі нагетси в паніровці з чипсів

Якщо любите нагетси, то спробуйте приготувати дуже хрусткі та смачні курячі нагетси в паніровці з чипсів. Вони ідеальні як закуска або аперитив, передають Патріоти України.

Їх дуже просто приготувати, і вони чудово поєднуються з оксамитовим йогуртовим соусом. Також вони чудово поєднуються з кетчупом, майонезом, або гуакомоле. Їх можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді. Рецептом поділилися на сайті Cucchiaio.

Курячі нагетси в паніровці з чипсів

Інгредієнти:

  • 800 г курячої грудки;
  • 400 г класичних чипсів у пакеті;
  • 2 яйця;
  • свіжий майоран;
  • чорний перець.

Для йогуртового соусу:

  • 200 г грецького йогурту;
  • 2 листки свіжої м'яти;
  • 1 лайм;
  • 2 столові ложки оливкової олії першого віджиму;
  • сіль, чорний перець.

Щоб приготувати курячі нагетси в паніровці з чипсів, спочатку наріжте курячу грудку. Наріжте грудку невеликими кубиками. Перекладіть м'ясо в миску разом із майораном і чорним перцем. На тарілці збийте виделкою яйце, а на другу тарілку покришіть чипси.

Перемішайте м'ясо руками і вмочуйте шматочки білого м'яса спочатку у збите яйце, а потім у чипси. Викладіть крокети на деко, застелене папером для випічки, і запікайте їх у духовці за температури 180° приблизно 25 хвилин, а потім ще на 2 хвилини залиште під грилем.

Тим часом приготуйте йогуртовий соус. Змішайте в мисці грецький йогурт із подрібненою м'ятою, оливковою олією, соком лайма, сіллю і чорним перцем. Дуже добре перемішайте і дайте йому трохи постояти та насититися ароматами.

Дістаньте крокети з духовки, перевіривши готовність: м'ясо всередині має бути м'яким і білим без рожевих прожилок. Подавайте курячі нагетси з соусом із йогурту.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...