Кумедний гороскоп: Що станеться, якщо всі знаки зодіаку застрягнуть в одному ліфті

Подумайте двічі, з ким ви хочете опинитися поруч в критичній ситуації, передають Патріоти України.

У ліфті, що застряг, першим дасть про себе знати гучний Овен. «Що відбувається? Що значить «застряг»?!», – закричить він, нетерпляче гупаючи у двері.

Лев одразу виявиться в центрі уваги та постарається взяти ситуацію під свій контроль: «Не хвилюйтеся! Я подбаю про це. Всю відповідальність беру на себе. Я все з’ясую!”

Але цього не зможе допустити Скорпіон: «Ти? Та хто ти такий, дідько забирай? Чому саме ти будеш цим займатися? Я сам подбаю про це!»

Терези постараються розв’язати проблему мирним шляхом, але так і не зупиняться ні на одному з варіантів: «Не треба сперечатися. Розв’язуймо цю проблему мирно. Може, покличемо на допомогу? Або почнімо стрибати всі разом, щоб зрушити ліфт? Або все-таки почекаємо? Я не знаю… що ж нам робити?»

Близнюки демонструють готовність спілкуватися і знайомитися з іншими людьми: «Як справи? Звідки ти? Я просто приїхав в гості…» Вони вже встигли всім відрекомендуватися і почали керувати шоу.

Рак впадає в депресію і починає розмовляти телефоном… Зі своєю мамою, звичайно!

Втручається Телець: «А в чому взагалі проблема?.. Ми могли б перекусити, поки чекаємо допомоги». Після чого виймає з сумки цукерки, бутерброди й шоколадні батончики.

Діва нажахана: «На підлогу падають крихти! Де віник, де порохотяг? Це якесь неподобство!»

Стрілець стоїть замислений з дорожньою сумкою. Він через ці події пропустив рейс на літак в найбільш екзотичне місце планети… Але нічого страшного, в його голові вже дозріває план подорожі в інше найбільш екзотичне місце.

Поки Лев і Скорпіон б’ються, Козоріг, не втрачаючи холоднокровності, авторитарним тоном намагається змусити когось полагодити ліфт.

Водолій сам намагається щось зробити (розсунути двері, висадити люк на даху кабіни) в надії врятувати людей.

Риби туляться в кутку: «О Боже, це доля, ми всі помремо!!!»

Отже, подумайте двічі, з ким ви хочете опинитися поруч у критичній ситуації.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...