
Губки для посуду- незамінний помічник на кухні. Вони чудово збивають піну з мильної рідини, справляються з миттям посуду, але при цьому самі вбирають багато бруду та жиру, передають Патріоти України.
Але з часом губки забруднюються, втрачають свою форму і стають неприємними на дотик. Однак не поспішайте викидати – губку можна легко відмити та використовувати ще довгий час. Разом з "УНІАН" розповімо про два копійчані способи чищення губок, щоб вони служили довше. Це дозволить заощадити гроші.
Для першого способу вам знадобиться 2 столові ложки звичайної солі. Розбавте її у 2 склянках гарячої води та відправте в отриманий розчин губку на ніч. Вранці вам потрібно буде дуже ретельно прополоскати кухонну мочалку під струменем чистої води — і ви можете використовувати губку для миття посуду далі за призначенням.
Для другого лайфхака вам знадобиться трохи білизни або іншого відбілювача. Розчиніть 1 склянку відбілюючого засобу на 4 л гарячої води. В отриману суміш занурте губку і залиште її на 10-15 хвилин. Через зазначений час просто "відперіть" її в чистій воді, поки не піде весь бруд.
Цитрусові не тільки мають яскравий, солодкий смак, який перетворює різні страви - від салатів до випічки, а й багаті на поживні речовини, що робить їх одними з найкорисніших фруктів. Вони навіть здатні покращувати настрій, пише Real Simple, передають П...
Титул "найздоровішого" хліба часто приписують виробам на заквасці. Однак, експерти з Британського фонду серця дійшли висновку, що справжнім переможцем є інший вид, пише radioclub.ua, передають Патріоти України. Хоча хліб на заквасці вважають «живим» пр...