Губки для посуду- незамінний помічник на кухні. Вони чудово збивають піну з мильної рідини, справляються з миттям посуду, але при цьому самі вбирають багато бруду та жиру, передають Патріоти України.
Але з часом губки забруднюються, втрачають свою форму і стають неприємними на дотик. Однак не поспішайте викидати – губку можна легко відмити та використовувати ще довгий час. Разом з "УНІАН" розповімо про два копійчані способи чищення губок, щоб вони служили довше. Це дозволить заощадити гроші.
Для першого способу вам знадобиться 2 столові ложки звичайної солі. Розбавте її у 2 склянках гарячої води та відправте в отриманий розчин губку на ніч. Вранці вам потрібно буде дуже ретельно прополоскати кухонну мочалку під струменем чистої води — і ви можете використовувати губку для миття посуду далі за призначенням.
Для другого лайфхака вам знадобиться трохи білизни або іншого відбілювача. Розчиніть 1 склянку відбілюючого засобу на 4 л гарячої води. В отриману суміш занурте губку і залиште її на 10-15 хвилин. Через зазначений час просто "відперіть" її в чистій воді, поки не піде весь бруд.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...