Купувати нову не доведеться! Як очистити кухонну губку від жиру лише за п’ять хвилин

Губки для посуду- незамінний помічник на кухні. Вони чудово збивають піну з мильної рідини, справляються з миттям посуду, але при цьому самі вбирають багато бруду та жиру, передають Патріоти України.

Але з часом губки забруднюються, втрачають свою форму і стають неприємними на дотик. Однак не поспішайте викидати – губку можна легко відмити та використовувати ще довгий час. Разом з "УНІАН" розповімо про два копійчані способи чищення губок, щоб вони служили довше. Це дозволить заощадити гроші.

Як відмити губку для посуду від жиру та бруду

Для першого способу вам знадобиться 2 столові ложки звичайної солі. Розбавте її у 2 склянках гарячої води та відправте в отриманий розчин губку на ніч. Вранці вам потрібно буде дуже ретельно прополоскати кухонну мочалку під струменем чистої води — і ви можете використовувати губку для миття посуду далі за призначенням.

Для другого лайфхака вам знадобиться трохи білизни або іншого відбілювача. Розчиніть 1 склянку відбілюючого засобу на 4 л гарячої води. В отриману суміш занурте губку і залиште її на 10-15 хвилин. Через зазначений час просто "відперіть" її в чистій воді, поки не піде весь бруд.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...