Купити чоловічі кеди

Кеди - це взуття, для якої відсутні часові межі. Вони актуальні були раніше, актуальні зараз і ще довгий час будуть залишатися актуальними. Вам лише залишається тільки знайти магазин, в якому будуть якісні кеди чоловічі. Тут би відразу хотілося порекомендувати Answear.ua, весь асортимент якого представлений взуттям популярних брендів.

Чоловічі кеди - який матеріал?

Почнемо з того, що щільність гуми в чоловічих моделях злегка більше, ніж в жіночих. Тому сильно не лякайтеся, якщо вам вони здадуться твердіше тих, що ви бачили на вашій подрузі.

В першу чергу кеди призначалися для занять спортом. Свою основну популярність вони отримали завдяки баскетболу, але зараз мова не про це.

Підошва робиться з міцної вулканізованої гуми, на зразок тієї, що зустрічається в Palladium. Незважаючи на всю свою щільність, вона дуже м'яка і еластична.

Матеріал верху більш варіативний: тут може використовуватися натуральна шкіра, замша, текстиль, легка тканина або штучна шкіра (в дешевих моделях).

Високі або низькі кеди чоловічі?

Давайте ви відразу вирішите, в яку пору року плануєте їх носити. Якщо це осінь, то вам точно слід задуматися про високі, якщо сезон весна-літо, то тут в гру вступають вже і низькі моделі.

Високі кеди - це свого роду культ, який асоціюється з початком епохи даного взуття. Головним початківцем була фірма Converse, яка й досі виробляє першокласний високий модельний ряд кед.

Спочатку вони були розраховані на захист голеностопа від вивиху. Зараз це актуально тільки в моделях, призначених для занять спортом.

Який колір і бренд чоловічих кед вибрати?

Вироби з натуральної шкіри не похвалитися яскравою палітрою. Найчастіше це буде білий, сірий, чорний або темно-синій колір.

Популярні бренди чоловічого взуття, наприклад: Vans, Guess, Gant, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Polo Ralph Lauren та інші - все частіше використовують яскравий принт.

Купити кеди в інтернет-магазині Answear.ua

Щоб кеди відслужили вам досить довго, слід остерігатися дешевих моделей. Купуючи їх, ви повинні розуміти, що вони не втратить свою актуальність, як мінімум, кілька сезонів.

Найкраще розглядати ті бренди, які ми згадували трохи вище. Вони цінують свою репутацію преміум взуття, тому ніхто з них не стане ризикувати, випускаючи в масове виробництво неякісну модель.

Інтернет-магазин Answear.ua гарантує справжність речей.


Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...