Куряча грудка - недорогий і корисний продукт. Втім, часто вона виходить дуже сухою після приготування. Особливо складно зберегти соковитість грудки під час смаження. На Ukr.Media розповіли, як запобігти цьому за допомогою маринаду, передають Патріоти України.
Вам знадобиться хороша оливкова олія, а також чебрець та орегано. Спеції потрібно ввести в олію. Туди ж кладемо часник, нарізаний або шматочками, або "пластівцями", та партику. Після приготування маринаду обвалюємо в ньому курку та приблизно на чотири години ставимо її в холодильник.
В іншому варіанті оливкову олію слід з’єднати з соусом та каррі. І вже в цю рідину додати карі, куркуму, паприку і гранульований часник. В цьому випадку м’ясу вистачить і 10-20 хвилин.
2 грудня у Київській Русі побоювалися опівночіць - нічних духів, які наганяють на людей кошмари. Щоб захистити від кошмару дитину, на неї вдягали нову нічну сорочку, змочену святою водою. Наші предки в це народне свято проводили спеціальний обряд для д...
Фурнітура для меблів - це не просто деталь, це серце будь-якого меблевого виробу. Вона не тільки додає естетичний вигляд меблям, але й забезпечує їх функціональність. Вибір правильної фурнітури може перетворити звичайний предмет меблів у витвір мистецт...