Куряча грудка буде неймовірно соковитою - так м’ясо перед смаженням маринують італійці

Куряча грудка - недорогий і корисний продукт. Втім, часто вона виходить дуже сухою після приготування. Особливо складно зберегти соковитість грудки під час смаження. На Ukr.Media розповіли, як запобігти цьому за допомогою маринаду, передають Патріоти України.

Вам знадобиться хороша оливкова олія, а також чебрець та орегано. Спеції потрібно ввести в олію. Туди ж кладемо часник, нарізаний або шматочками, або "пластівцями", та партику. Після приготування маринаду обвалюємо в ньому курку та приблизно на чотири години ставимо її в холодильник.

В іншому варіанті оливкову олію слід з’єднати з соусом та каррі. І вже в цю рідину додати карі, куркуму, паприку і гранульований часник. В цьому випадку м’ясу вистачить і 10-20 хвилин.

Перевірте себе! Що побачили першим? Тест покаже, ви харизматичний чи трудоголік

п’ятниця, 19 грудень 2025, 16:50

Кому б не хотілось знати себе краще? Несподіваним чином у цьому можуть допомогти головоломки на основі оптичних ілюзій. Дивіться фото нижче, передають Патріоти України. Принцип їхньої дій будується на особливостях сприйняття нашим мозком візуальної інф...

Що ви бачите на цьому малюнку? Відповідь покаже, яка ви людина

п’ятниця, 19 грудень 2025, 16:07

Люди по-різному сприймають світ і помічають різні деталі. Те, що ви бачите першим, багато говорить про ваш характер, спосіб мислення та поведінку в житті, передають Патріоти України. Подивіться на зображення й реагуйте миттєво. Не аналізуйте та не шука...