Куряча грудка буде неймовірно соковитою - так м’ясо перед смаженням маринують італійці

Куряча грудка - недорогий і корисний продукт. Втім, часто вона виходить дуже сухою після приготування. Особливо складно зберегти соковитість грудки під час смаження. На Ukr.Media розповіли, як запобігти цьому за допомогою маринаду, передають Патріоти України.

Вам знадобиться хороша оливкова олія, а також чебрець та орегано. Спеції потрібно ввести в олію. Туди ж кладемо часник, нарізаний або шматочками, або "пластівцями", та партику. Після приготування маринаду обвалюємо в ньому курку та приблизно на чотири години ставимо її в холодильник.

В іншому варіанті оливкову олію слід з’єднати з соусом та каррі. І вже в цю рідину додати карі, куркуму, паприку і гранульований часник. В цьому випадку м’ясу вистачить і 10-20 хвилин.

Дачникам на замітку! Рослини, що "ненавидять" одне одного - їх не можна садити поруч

понеділок, 28 квітень 2025, 10:30

Успішне вирощування овочів на городі залежить не лише від догляду, але й від правильного розташування культур. Виявляється, деякі рослини можуть "не дружити" між собою, негативно впливаючи одна на одну, передають Патріоти України. Це явище відоме у нау...

Дачникам на замітку! Як вивести капустянку з городу назавжди

понеділок, 28 квітень 2025, 8:37

Капустянка або вовчок, медведка чи ведмедка, як її ще по-різному називають городники, вважається однією з найбільш підступних і небезпечних шкідників на городі. Вона нищить усе на своєму шляху: коріння овочів, саджанці, цибулини квітів. Найгірше те, що...