Куряча грудка - недорогий і корисний продукт. Втім, часто вона виходить дуже сухою після приготування. Особливо складно зберегти соковитість грудки під час смаження. На Ukr.Media розповіли, як запобігти цьому за допомогою маринаду, передають Патріоти України.
Вам знадобиться хороша оливкова олія, а також чебрець та орегано. Спеції потрібно ввести в олію. Туди ж кладемо часник, нарізаний або шматочками, або "пластівцями", та партику. Після приготування маринаду обвалюємо в ньому курку та приблизно на чотири години ставимо її в холодильник.
В іншому варіанті оливкову олію слід з’єднати з соусом та каррі. І вже в цю рідину додати карі, куркуму, паприку і гранульований часник. В цьому випадку м’ясу вистачить і 10-20 хвилин.
Наші руки можуть розповісти про багато - не лише про вік чи стиль життя, а й про стан здоров’я. Зовнішній вигляд шкіри, нігтів і суглобів часто сигналізує про різні хвороби або нестачу важливих вітамінів і мінералів. Як розпізнати ці проблеми - далі у ...
На перший погляд всі котячі лапки на ілюстрації виглядають однаково. Але одна з них - особлива. Чи зможеш її знайти? Цей візуальний тест - не просто забава. Це тренування для мозку, яке покращує концентрацію, увагу до деталей і навіть пам’ять,, передаю...