Куряча грудка буде неймовірно соковитою - так м’ясо перед смаженням маринують італійці

Куряча грудка - недорогий і корисний продукт. Втім, часто вона виходить дуже сухою після приготування. Особливо складно зберегти соковитість грудки під час смаження. На Ukr.Media розповіли, як запобігти цьому за допомогою маринаду, передають Патріоти України.

Вам знадобиться хороша оливкова олія, а також чебрець та орегано. Спеції потрібно ввести в олію. Туди ж кладемо часник, нарізаний або шматочками, або "пластівцями", та партику. Після приготування маринаду обвалюємо в ньому курку та приблизно на чотири години ставимо її в холодильник.

В іншому варіанті оливкову олію слід з’єднати з соусом та каррі. І вже в цю рідину додати карі, куркуму, паприку і гранульований часник. В цьому випадку м’ясу вистачить і 10-20 хвилин.

Цей колір кухонних меблів - повний провал! Виглядає дешево та вульгарно - яких відтінків краще уникати у 2025 році

понеділок, 30 червень 2025, 11:58

Вибір кухонних меблів - це рішення на роки, тому колір має надзвичайне значення. Інтенсивний, глянцевий червоний сьогодні - це синонім поганого смаку. Такий дизайн нагадує меблі з початку 2000-х, виглядає застарілим, дешевим і без смаку. На червоних фа...

Психологічний тест: Що завжди є у дамській сумочці - і що це каже про власницю

понеділок, 30 червень 2025, 11:08

Сумочка - це більше, ніж просто аксесуар. Це маленький портал у твій внутрішній світ, передають Патріоти України. Ти завжди береш із собою помаду, дзеркальце чи, можливо, ручку? Обери один предмет і дізнайся, що він розповість про тебе — більше, ніж ...