Куряча грудка в картопляній шубці, цей рецепт дозволить запечатати всі соки - грудка залишається соковитою

Куряча грудка найпопулярніша і корисна частина курки, яку складно приготувати, що б вона залишилася соковитою. І сьогоднішній рецепт дозволить запечатати всі соки — готуємо грудку в шубці! Таке філе ви будете готувати кожен день, передають Патріоти України.

Якщо ви хочете здивувати та порадувати свою родину незвичайним приготуванням курячої грудки — рецепт спеціально для вас!

Інгредієнти

  • Філе курячої грудки — 500 грамів
  • Картопля — 650 грамів
  • Яйце — 1 шт.
  • Борошно — 140 грамів
  • Часник — 3 зубчики
  • Цибуля — 1 шт.
  • Сіль — 3,5 ч. л.
  • Мелений перець — 1,5 ч. л.
  • Рослинна олія — 300 мл.

Приготування

1. Нарізаємо філе скибочками, приправляємо 2 чайними ложками солі та 1 чайною ложкою перцю.

2. Картоплю натремо на крупній тертці, можна скористатися кухонним комбайном.

3. Перекладаємо натерту картоплю в глибоку миску і додаємо туди часник, пропущений через прес. Сюди ж кілька ложок борошна, 1 чайну ложку солі та пів чайної ложки перцю. Добре перемішуємо.

4. Обвалюємо наші курячі шматочки в залишках борошна, а потім зверху на скибочку грудки ложкою викладаємо картопляну суміш.

5. Йдемо готувати! Відправляємо курячі шматочки в розігріту з олією сковорідку картопляною масою вниз. А потім перевертаємо на іншу сторону. Обсмажуємо на середньому вогні з обох сторін до золотистого кольору.

6. Тут підійде абсолютно будь-який гарнір. Курка готується неймовірно швидко і виходить фантастично смачно (що б позбутися від зайвої олії кладемо на паперові рушники).

Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Готуйте на здоров'я і з задоволенням! Смачного!

Точність здивує! Цей тест у картинці визначить стихію вашої душі

четвер, 25 квітень 2024, 7:08

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що діється в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: що керує вами - гармонія чи хаос, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...