
Куряча грудка найпопулярніша і корисна частина курки, яку складно приготувати, що б вона залишилася соковитою. І сьогоднішній рецепт дозволить запечатати всі соки — готуємо грудку в шубці! Таке філе ви будете готувати кожен день, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете здивувати та порадувати свою родину незвичайним приготуванням курячої грудки — рецепт спеціально для вас!
Інгредієнти
Приготування
1. Нарізаємо філе скибочками, приправляємо 2 чайними ложками солі та 1 чайною ложкою перцю.
2. Картоплю натремо на крупній тертці, можна скористатися кухонним комбайном.
3. Перекладаємо натерту картоплю в глибоку миску і додаємо туди часник, пропущений через прес. Сюди ж кілька ложок борошна, 1 чайну ложку солі та пів чайної ложки перцю. Добре перемішуємо.
4. Обвалюємо наші курячі шматочки в залишках борошна, а потім зверху на скибочку грудки ложкою викладаємо картопляну суміш.
5. Йдемо готувати! Відправляємо курячі шматочки в розігріту з олією сковорідку картопляною масою вниз. А потім перевертаємо на іншу сторону. Обсмажуємо на середньому вогні з обох сторін до золотистого кольору.
6. Тут підійде абсолютно будь-який гарнір. Курка готується неймовірно швидко і виходить фантастично смачно (що б позбутися від зайвої олії кладемо на паперові рушники).
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Готуйте на здоров'я і з задоволенням! Смачного!
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...