Куряча грудка найпопулярніша і корисна частина курки, яку складно приготувати, що б вона залишилася соковитою. І сьогоднішній рецепт дозволить запечатати всі соки — готуємо грудку в шубці! Таке філе ви будете готувати кожен день, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете здивувати та порадувати свою родину незвичайним приготуванням курячої грудки — рецепт спеціально для вас!
Інгредієнти
Приготування
1. Нарізаємо філе скибочками, приправляємо 2 чайними ложками солі та 1 чайною ложкою перцю.
2. Картоплю натремо на крупній тертці, можна скористатися кухонним комбайном.
3. Перекладаємо натерту картоплю в глибоку миску і додаємо туди часник, пропущений через прес. Сюди ж кілька ложок борошна, 1 чайну ложку солі та пів чайної ложки перцю. Добре перемішуємо.
4. Обвалюємо наші курячі шматочки в залишках борошна, а потім зверху на скибочку грудки ложкою викладаємо картопляну суміш.
5. Йдемо готувати! Відправляємо курячі шматочки в розігріту з олією сковорідку картопляною масою вниз. А потім перевертаємо на іншу сторону. Обсмажуємо на середньому вогні з обох сторін до золотистого кольору.
6. Тут підійде абсолютно будь-який гарнір. Курка готується неймовірно швидко і виходить фантастично смачно (що б позбутися від зайвої олії кладемо на паперові рушники).
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Готуйте на здоров'я і з задоволенням! Смачного!
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...