Куряча печінка з сиром - страва, яка не приїдається

Хто-хто, а італійці розуміються в якісній їжі. Їх національна кухня одночасно проста і смачна. Повірте, однією піцою і пастою вона не обмежується. Сьогодні ми розповімо, як смачно приготувати курячу печінку з двома видами сиру, передають Патріоти України.

Час приготування — 15 хвилин. І що цікаво, така печінка абсолютно не приїдається. Готувати її можна хоч кожні вихідні, буде смачно як в перший раз.

Інгредієнти

  • 0,5 кг курячої печінки
  • 150 г моцарели
  • 100 г твердого сиру
  • 6 томатів черрі
  • цибулина
  • 3 зуб. часнику
  • сіль, спеції за смаком
  • рослинна олія

Приготування

  1. Печінку і цибулю поріж середніми шматочками. Кинь на сковороду з розігрітою олією і смаж до готовності. Додай сіль і спеції. Куряча печінка з сиром — страва, яка не приїдається. Принадність такої печінки в її ніжності та простоті приготування.
  2. Виклади цибулю і печінку в деко. Туди ж помісти помідори. Куряча печінка з сиром — страва, яка не приїдається. Принадність такої печінки в її ніжності та простоті приготування.
  3. Поріж моцарелу шматочками, кинь в деко. Куряча печінка з сиром — страва, яка не приїдається. Принадність такої печінки в її ніжності та простоті приготування.
  4. Потри твердий сир, а часник дрібно поріж. Куряча печінка з сиром — страва, яка не приїдається. Принадність такої печінки в її ніжності та простоті приготування.
  5. Рівномірно посип часниковим сиром вміст дека. Куряча печінка з сиром — страва, яка не приїдається. Принадність такої печінки в її ніжності та простоті приготування.
  6. Випікай страву 15 хвилин при температурі 180 градусів. На стіл подавай теплою.

За кількістю білка печінка майже не поступається курячому м'ясу, а її калорійність 140 ккал відносить цей продукт до дієтичних. Тобто вона відмінно підійде для тих, хто хоче скинути трохи зайвої ваги та наростити м'язи.

Джерело: Ukr.Media

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...

ТОП-7 причин, чому не можна придушувати свої емоції

вівторок, 25 листопад 2025, 8:15

Багато людей звикли стримувати свої емоції. Ми боїмося показати гнів, роздратування чи сум, не хочемо засмучувати інших або виглядати слабкими. Проте постійне придушення емоцій може мати серйозні наслідки для психічного та фізичного здоров’я, передають...