Новорічні закуски – страви, які розігрівають апетит перед подачею основних святкових частувань, або якими закушують численні тости. Патріоти України пропонують вам спробувати оригінальну та нескладну у приготуванні страву.
Куряче філе помити під проточною водою, обсушити паперовими рушниками, зрізати зайвий жир. Нарізати філе великими шматочками.
Цибулю почистити, помити, порізати. Скласти шматочки курятини і цибулю в блендер, перемолоти на фарш.
Перекласти фарш у глибоку миску. Всипати манку, додати яйце, сіль та перець за смаком. Замісити однорідний фарш, дати манці набухнути. Покласти фарш на холод на 30 хвилин.
Мокрими руками розділити фарш на порції. Нанизати кожну на дерев'яні шпажки у вигляді кебабів, потім смужкою бекону обернути кебаб по всій довжині. За бажанням можна куряче "ескімо" загорнути в бекон повністю, а можна злегка – лише однією смужкою бекону.
Покласти отримані кебаби на 30 хвилин у морозилку, щоб зафіксувати форму. Через деякий час змастити фольгу олією, застелити нею деко, викласти на неї куряче "ескімо" і запікати за температури 200°С під верхнім грилем 30 хвилин.
Ось список продуктів, які покращують самопочуття влітку, допомагають легше переносити спеку, підтримують водний баланс, дають енергію й навіть покращують настрій, передають Патріоти України.
8 червня за новим календарним стилем (21 червня - за старим) - день пам'яті великомученика Феодора Стратилата. У народі день прозвали Федір Колодязник, зазначають Патріоти України. 2025 року на сьогодні припадає й день Святої Трійці. 8 червня за юліанс...