Котлети можна готувати з будь-якого м'яса, з додаванням овочів, зелені і навіть сухофруктів. Український шеф-кухар Євген Клопотенко часто експериментує з різними інгредієнтами, і на цей раз він розповів українцям рецепт курячих котлет з додаванням кураги. Гарніром до такої страви може стати звичайна гречка, але з додаванням каррі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для приготування курячих котлет необхідно перемішати куряче філе і курагу. Для зручності можна змішувати інгредієнти прямо в м'ясорубці. Можна взяти готовий фарш і додати в нього дрібно нарізану курагу.
Далі додаємо в фарш яйце, спеції, сіль, манку, і формуємо котлети. Яйце в фарш можна не додавати, це при бажанні. Для таких котлеток деякі господині готують паніровку із сухарів та кунжуту.
Обсмажуємо котлети 5 хвилин з одного боку, потім перевертаємо на інший бік і обсмажуємо ще 5 хвилин. Подаємо курячі котлети з гречкою, в яку при варінні додаємо приправу каррі. Гречку з каррі і котлети з курагою можна подавати як на обід, так і на вечерю для всієї родини. Смачного!
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...