Курячі крильця в маринаді з чаю - рецепт шашлику "пальчики оближеш"

Ось і настала улюблена для багатьох пора, коли люди стали виходити на подвір'я, їздити на пікніки і смажити шашлики. І якщо хочеться здивувати друзів незвичайним та неймовірно смачним м'ясом, пропонуємо замаринувати курячі крильця у чаї, передають Патріоти України.

Є список продуктів, у яких категорично не можна маринувати м'ясо на шашлик, але вони найпоширеніші серед українців. Це, наприклад, оцет та майонез. А якщо вам дорого своє здоров'я, пропонуємо спробувати щось новеньке – замаринувати м'ясо у чаї.

Курячі крильця в маринаді - рецепт

Інгредієнти:

  • 10 курячих крилець
  • 1,5 літрів води
  • 60 г листового чорного чаю
  • 2 зубчики часнику
  • сіль
  • розмарин
  • італійські трави

Спосіб приготування:

  1. Заварюємо чай як завжди, проціджуємо заварку і чекаємо поки рідина охолоне.
  2. Часник очистити та нарізати на невеликі платівки.
  3. У холодний чай додаємо сіль, часник, розмарин та італійські трави, перемішуємо.
  4. Настоюємо маринад на 15 хвилин.
  5. Через деякий час курячі крильця заливаємо маринадом і залишаємо настоюватися при кімнатній температурі протягом двох годин.

Крильця вийдуть дуже соковитими та хрусткими з красивим золотим відтінком

Що потрібно додати до тіста, щоб приготувати млинці з дірочками

понеділок, 20 січень 2025, 16:12

Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...