Ось і настала улюблена для багатьох пора, коли люди стали виходити на подвір'я, їздити на пікніки і смажити шашлики. І якщо хочеться здивувати друзів незвичайним та неймовірно смачним м'ясом, пропонуємо замаринувати курячі крильця у чаї, передають Патріоти України.
Є список продуктів, у яких категорично не можна маринувати м'ясо на шашлик, але вони найпоширеніші серед українців. Це, наприклад, оцет та майонез. А якщо вам дорого своє здоров'я, пропонуємо спробувати щось новеньке – замаринувати м'ясо у чаї.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Крильця вийдуть дуже соковитими та хрусткими з красивим золотим відтінком
На сторінці smirnovy_v_e розповіли про простий спосіб, як визначити рівень власної тривожності, а також, як саме можна впоратися зі стресом у повсякденному житті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не варто лякатися результатів: цей тест н...
Блохи у котів - поширена проблема, що вимагає своєчасного вирішення. Щоб визначити наявність паразитів, слід уважно оглянути шерсть вихованця. Найчастіше котів атакують блохи виду Ctenocephalides felis, проте блохи, що паразитують на кролях та їжаках, ...