Ось і настала улюблена для багатьох пора, коли люди стали виходити на подвір'я, їздити на пікніки і смажити шашлики. І якщо хочеться здивувати друзів незвичайним та неймовірно смачним м'ясом, пропонуємо замаринувати курячі крильця у чаї, передають Патріоти України.
Є список продуктів, у яких категорично не можна маринувати м'ясо на шашлик, але вони найпоширеніші серед українців. Це, наприклад, оцет та майонез. А якщо вам дорого своє здоров'я, пропонуємо спробувати щось новеньке – замаринувати м'ясо у чаї.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Крильця вийдуть дуже соковитими та хрусткими з красивим золотим відтінком
У житті нас постійно оточують речі, які чомусь привертають нашу увагу. Але це не випадковість. Виявляється, предмети, які ми обираємо інтуїтивно, можуть розкрити наші приховані бажання, передають Патріоти України. Просто погляньте на зображення і чесн...
Правильне зберігання яєць - ключ до їхньої свіжості, смаку й безпеки. Багато хто вважає, що яйця можна тримати на кухонній полиці або в дверцятах холодильника, але експерти попереджають: це одна з головних помилок, передають Патріоти України. Де зберіг...