Ось і настала улюблена для багатьох пора, коли люди стали виходити на подвір'я, їздити на пікніки і смажити шашлики. І якщо хочеться здивувати друзів незвичайним та неймовірно смачним м'ясом, пропонуємо замаринувати курячі крильця у чаї, передають Патріоти України.
Є список продуктів, у яких категорично не можна маринувати м'ясо на шашлик, але вони найпоширеніші серед українців. Це, наприклад, оцет та майонез. А якщо вам дорого своє здоров'я, пропонуємо спробувати щось новеньке – замаринувати м'ясо у чаї.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Крильця вийдуть дуже соковитими та хрусткими з красивим золотим відтінком
Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....