Курячі крильця в маринаді з чаю - рецепт шашлику "пальчики оближеш"

Ось і настала улюблена для багатьох пора, коли люди стали виходити на подвір'я, їздити на пікніки і смажити шашлики. І якщо хочеться здивувати друзів незвичайним та неймовірно смачним м'ясом, пропонуємо замаринувати курячі крильця у чаї, передають Патріоти України.

Є список продуктів, у яких категорично не можна маринувати м'ясо на шашлик, але вони найпоширеніші серед українців. Це, наприклад, оцет та майонез. А якщо вам дорого своє здоров'я, пропонуємо спробувати щось новеньке – замаринувати м'ясо у чаї.

Курячі крильця в маринаді - рецепт

Інгредієнти:

  • 10 курячих крилець
  • 1,5 літрів води
  • 60 г листового чорного чаю
  • 2 зубчики часнику
  • сіль
  • розмарин
  • італійські трави

Спосіб приготування:

  1. Заварюємо чай як завжди, проціджуємо заварку і чекаємо поки рідина охолоне.
  2. Часник очистити та нарізати на невеликі платівки.
  3. У холодний чай додаємо сіль, часник, розмарин та італійські трави, перемішуємо.
  4. Настоюємо маринад на 15 хвилин.
  5. Через деякий час курячі крильця заливаємо маринадом і залишаємо настоюватися при кімнатній температурі протягом двох годин.

Крильця вийдуть дуже соковитими та хрусткими з красивим золотим відтінком

Тест на особистість: Виберіть предмет - і дізнайтесь, про що насправді мрієте!

неділя, 29 червень 2025, 7:44

У житті нас постійно оточують речі, які чомусь привертають нашу увагу. Але це не випадковість. Виявляється, предмети, які ми обираємо інтуїтивно, можуть розкрити наші приховані бажання, передають Патріоти України. Просто погляньте на зображення і чесн...

Яйця не стануть водянистими: Шеф-кухар назвав місце, де їх треба зберігати

неділя, 29 червень 2025, 7:15

Правильне зберігання яєць - ключ до їхньої свіжості, смаку й безпеки. Багато хто вважає, що яйця можна тримати на кухонній полиці або в дверцятах холодильника, але експерти попереджають: це одна з головних помилок, передають Патріоти України. Де зберіг...