Ось і настала улюблена для багатьох пора, коли люди стали виходити на подвір'я, їздити на пікніки і смажити шашлики. І якщо хочеться здивувати друзів незвичайним та неймовірно смачним м'ясом, пропонуємо замаринувати курячі крильця у чаї, передають Патріоти України.
Є список продуктів, у яких категорично не можна маринувати м'ясо на шашлик, але вони найпоширеніші серед українців. Це, наприклад, оцет та майонез. А якщо вам дорого своє здоров'я, пропонуємо спробувати щось новеньке – замаринувати м'ясо у чаї.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Крильця вийдуть дуже соковитими та хрусткими з красивим золотим відтінком
Фахівці з компанії Compare and Recycle застерігають відносити свій мобільний телефон на пляж, адже це може обернутися дорогим ремонтом або навіть втратою гаджета, передають Патріоти України. Причини ризику очевидні:. Директор з продуктів Лі Елліотт наг...
12 серпня за новим церковним календарем (25 серпня за старим) - день пам'яті мучеників Фотія, Аникити та інших, які постраждали за віру в III-IV століттях. У народі день прозвали Фотя Повітковий. За старим календарним стилем і що можна й не можна робит...