Сьогодні ми хочемо поділитися простим, але неймовірно смачним рецептом. Виглядає така страва дійсно незвично і зможе прикрасити як буденний, так і святковий стіл, передають Патріоти України.
Цей рецепт може врятувати тебе, коли несподівано мають прийти гості, а часу на приготування страви практично немає.
Інгредієнти
Приготування
Промий куряче філе під холодною проточною водою і ретельно обсушити паперовим рушником. Наріж його великими шматочками.
Цибулю очистити від лушпиння, вимий і наріж.
Цибулю і м'ясо подрібни в блендері. Додай у фарш сіль, перець, а також манку або кускус. Ретельно перемішай всі інгредієнти.
Додай яйце і перемішай все знову.
Сформуй з фаршу невеликі котлети довгастої форми. Використовуй дерев'яні шпажки, щоб зробити з цих котлет невеликий шашлик. Оберни фарш беконом.
Щоб рулети тримали форму, залиш їх на пів години в морозилці.
Лист застели фольгою, яку необхідно змастити рослинною олією.
Розігрій духовку до 200 градусів і випікай страву пів години під верхнім грилем.
Куряче «ескімо» буде добре поєднуватися зі свіжим салатом або твоїм улюбленим гарніром. Приємного апетиту!
Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, зосередьтеся на простих способах через щоденні харчові звички. Зокрема, зміни в раціоні можуть стати чудовим початком вашого шляху до здоров’я та самовдосконалення. Тож, як зробити кроки до здорового харчу...
Вершкове масло — це той продукт, який ми їмо щодня, намащуючи на бутерброди чи додаючи до різноманітних страв і випічки. Однак лікарі рекомендують обмежити вживання цього продукту деяким людям, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...