Курячий рулет у пляшці: рецепт для справжніх господинь - у магазині такий точно не купиш!

Цей домашній сальтисон набагато смачніше покупних аналогів, а головне - ти знаєш, з чого він виготовлений, передають Патріоти України.

Курячий рулет в пляшці

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1,3-1,5 кг курячого м'яса (філе, гомілки)
  • 100 г очищених волоських горіхів
  • 30 г желатину
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, спеції за смаком

Приготування

Куряче м'ясо наріж шматочками середнього розміру, склади в чавунець або товстостінну сковороду.Не додаючи жодної олії, накривши кришкою, на слабкому вогні почни тушити курку у власному соку. Злегка посолити і поперчити. Процес тушіння займе 35-45 хвилин.

Розведи желатин в теплій воді згідно з інструкцією на упаковці.

Після тушіння утворився бульйон злий його в окремий посуд. М'ясу дай охолонути, потім відокрем його від кісток, якщо такі є.

Змішай розчинений желатин з бульйоном. Горіхи злегка підсмаж на сухій сковороді і подрібни зручним для себе способом.

Додай до м'яса горіхи і пропущений через прес часник, підкоригуй смак, додавши солі і спецій, влий бульйон з желатином. Залиш остуджувати.

Візьми чисту пластикову пляшку , зріж шийку і наповни її повністю остигнулою сумішшю. Постав пляшку в холодильник на кілька годин (до повного застигання рулету). Коли рулет застигне, витягни його, акуратно розрізавши пляшку.

Рецептуру можна урізноманітнити, додавши підсмажену цибулю, моркву і консервовану кукурудзу або зелений горошок або кукурудзу, а також замінивши куряче м'ясо яловичиною або свининою (в цьому випадку тушити потрібно буде довше).

Поділися з друзями рецептом цієї смачної, ситної і абсолютно простої в приготуванні страви з птиці!

Джерело: poradu.pp.ua

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...