"Коли люди чують назву страви – курка Cordon Bleu, то часто вважають, що це щось дуже складне і їм не під силу. Я хочу показати вам, що це абсолютно не так", - написав кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України, та продовжив:
"Це просте поєднання курячого філе із шинкою і сиром. Через таку начинку курка після запікання залишається неймовірно соковитою і ароматною, а завдяки паніровці утворюється апетитна хрустка скоринка. Трохи лимонного соку – і божественна страва готова!
Підготуйте 2 курячих філе – видаліть плівочки, зайвий жир і зріжте мале філе. Відріжте 2-4 слайса шинки і стільки ж твердого сиру.
Акуратно розріжте кожне філе вздовж, не дорізаючи до кінця, щоб утворилася "кишеня". Посоліть і поперчіть курку з усіх боків.
Вкладіть слайси твердого сиру і шинки в розрізи. Якщо сир або шинка занадто виступають за краї філе, можете акуратно підрізати.
Для панірування в окремі миски викладіть 2 яйця, 4 ст. л. панірувальних сухарів і 4 ст. л. борошна. Запаніруйте кожне філе спочатку в борошні, потім в яйці і далі в сухарях. Акуратно викладіть філе у форму для запікання. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 25-30 хвилин до появи рум'яної скоринки на філе. При подачі скропіть куряче філе соком лимона".
Ви хотіли б, щоб партнер нарешті зрозумів ваші потреби, навіть не сказавши ні слова? Чи дратує вас, коли друзі або колеги поводяться не так, як ви очікуєте? Якщо відповідь "так", вам варто ознайомитися з методом "Дозволь їм", який допомагає відновити в...
Ця неоднозначна ілюстрація створена понад 100 років тому, але й досі викликає суперечки. Вперше зображення опублікували в німецькому журналі Fliegende Blätter у 1892 році. Багато психологів вважали його способом продемонструвати роботу мозку та сприйня...