Курка пропечеться рівномірно: Прості поради, як приготувати ідеальну страву

Пам’ятаючи про прості нюанси, за якість запеченої курки можна не переживати, передають Патріоти України.

Цю страву часто готують до святкового столу. У поспіху головне не забути про прості правила, які дозволять приготувати ідеальне частування.

При готуванні курки важливо вчасно визначити, що м’ясо добре пропеклося, але не пересмажилося. Помилка в даному випадку може коштувати кулінарну репутацію перед гостями.

Курка приготується, якщо м’ясо прогріється щонайменше до 70 °C. Визначити потрібний момент можна без кулінарного термометра.

Потрібно проткнути тушку ножем у товстій частині. З отвору не повинна текти сукровиця. Готова курка легко протикається та виділяє прозорий сік.

Ще один робочий спосіб для цільної курки полягає в тому, щоб відламати гомілку або крило. Якщо ці частини легко відходять, м’ясо пропеклося. У випадку, коли гомілка або крило важко відокремлюються, то страва ще не готова.

Щоб курка швидше і якісніше пропеклася, кулінари перед приготуванням роблять невеликі надрізи в найтовстіших частинах.

Джерело: ПростоВей

Все просто! Які рослини посадити біля будинку, щоб назавжди забути про мух

понеділок, 21 квітень 2025, 12:38

З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...

Як приготувати печінку з яблуками в духовці за півгодини

понеділок, 21 квітень 2025, 11:12

Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочадцям, передають Патріоти України. Продукти:. Покрокове приготування