Пам’ятаючи про прості нюанси, за якість запеченої курки можна не переживати, передають Патріоти України.
Цю страву часто готують до святкового столу. У поспіху головне не забути про прості правила, які дозволять приготувати ідеальне частування.
При готуванні курки важливо вчасно визначити, що м’ясо добре пропеклося, але не пересмажилося. Помилка в даному випадку може коштувати кулінарну репутацію перед гостями.
Курка приготується, якщо м’ясо прогріється щонайменше до 70 °C. Визначити потрібний момент можна без кулінарного термометра.
Потрібно проткнути тушку ножем у товстій частині. З отвору не повинна текти сукровиця. Готова курка легко протикається та виділяє прозорий сік.
Ще один робочий спосіб для цільної курки полягає в тому, щоб відламати гомілку або крило. Якщо ці частини легко відходять, м’ясо пропеклося. У випадку, коли гомілка або крило важко відокремлюються, то страва ще не готова.
Щоб курка швидше і якісніше пропеклася, кулінари перед приготуванням роблять невеликі надрізи в найтовстіших частинах.
Восени багато господарів помічають, що кури майже перестають нестися. Це природно - короткий день, холод і вогкість впливають на гормони, які відповідають за яйцекладку. Але досвідчені птахівники знають кілька простих способів, як повернути стабільну я...
Подовжувач здається зручним способом підключити кілька пристроїв одночасно. Але не всі електроприлади можна до нього під’єднувати - перевантаження мережі часто стає причиною короткого замикання і пожеж, передають Патріоти України. Фахівці ДСНС наголошу...