Курочка по-єврейськи з додаванням соди - так ви ще не готували!

Приготуйте курочку за цим рецептом - вийде просто чудово і дуже смачно! Багато людей і не чули, що сода може покращити смак цибулі до такого ступеню, передають Патріоти України.

До чого тут сода? — запитаєте ви, а все просто сода розплавить цибулю у пюре і цим пюре просочиться вся курка, воня буде прямо в цибульному соусі — це і є фішка блюда, яка робить його нереально смачним.

Інгредієнти:

  • Курка — 1 кг
  • Цибуля — 400 гр
  • Сода — 0,5 ч.л
  • Рослинна олія — 50 мл
  • Сіль, перець — за смаком.

Приготування:

Помийте та підготуйте курку — у цьому рецепті готуються курячі стегенця та ніжки.

Наріжте цибулю чверть кільцями.

Тепер розігрійте сковорідку з олією і відправте смажитися цибулю. Як цибуля стане м'якою — додавайте до неї соду і постійно помішуйте — піде реакція і цибуля почне жовтіти. Через пів хвилини цибуля почне виділяти сік — це саме час для додавання курки. Намагайтеся викласти курку шкіркою донизу. Посоліть і поперчіть за смаком.

Закрийте сковорідку кришкою та тушкуйте курку на середньому вогні 20 хвилин, потім переверніть шматки на іншу сторону. Також посоліть та поперчіть та тушкуйте ще 20 хвилин під кришкою на середньому вогні.

Ось і все! Курка готова!

Не беріть ці речі на кладовище! Заборони, які варто знати всім

неділя, 12 жовтень 2025, 6:12

З наближенням Дня всіх святих та Дня поминання померлих люди починають активно готувати могили. Але не всі знають, які предмети не варто приносити, щоб не накликати невдачу та негативну енергію, передають Патріоти України. Кароліна Возняк наголошує, що...

Дивіться уважно, що їсте на сніданок! Ці продукти можуть скоротити тривалість життя

неділя, 12 жовтень 2025, 5:40

Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...