Курочка по-єврейськи з додаванням соди - так ви ще не готували!

Приготуйте курочку за цим рецептом - вийде просто чудово і дуже смачно! Багато людей і не чули, що сода може покращити смак цибулі до такого ступеню, передають Патріоти України.

До чого тут сода? — запитаєте ви, а все просто сода розплавить цибулю у пюре і цим пюре просочиться вся курка, воня буде прямо в цибульному соусі — це і є фішка блюда, яка робить його нереально смачним.

Інгредієнти:

  • Курка — 1 кг
  • Цибуля — 400 гр
  • Сода — 0,5 ч.л
  • Рослинна олія — 50 мл
  • Сіль, перець — за смаком.

Приготування:

Помийте та підготуйте курку — у цьому рецепті готуються курячі стегенця та ніжки.

Наріжте цибулю чверть кільцями.

Тепер розігрійте сковорідку з олією і відправте смажитися цибулю. Як цибуля стане м'якою — додавайте до неї соду і постійно помішуйте — піде реакція і цибуля почне жовтіти. Через пів хвилини цибуля почне виділяти сік — це саме час для додавання курки. Намагайтеся викласти курку шкіркою донизу. Посоліть і поперчіть за смаком.

Закрийте сковорідку кришкою та тушкуйте курку на середньому вогні 20 хвилин, потім переверніть шматки на іншу сторону. Також посоліть та поперчіть та тушкуйте ще 20 хвилин під кришкою на середньому вогні.

Ось і все! Курка готова!

Родина оцінить! Як приготувати ідеальне картопляне пюре

субота, 27 квітень 2024, 17:27

Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результа...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу фобію

субота, 27 квітень 2024, 17:12

Жителі Стародавнього Єгипту боялися багатьох речей, включно з хворобами, смертю, темрявою і невідомістю. Чи є у ваших страхів щось спільне з давньоєгипетськими фобіями? Виберіть ієрогліф і все дізнаєтеся, передають Патріоти України. Подивіться на зобра...