Інгредієнти:
Промивайте рис у холодній воді, поки рідина не стане прозорою. Покладіть рис в каструлю з товстим дном та залийте водою. Коли вода почне закипати – пересипте рис у сито й облийте холодною водою.
Потім перекладіть рис у каструлю та залийте холодною водою. Рідини має бути у два рази більше, ніж рису. Зробіть помірний вогонь й постійно помішуйте рис.
Паралельно підготуйте добавки – промийте родзинки, наріжте хурму, цукати, подрібніть мигдаль, волоські горіхи та шоколад. Перекладіть відварений рис у сито – дайте стекти зайвій рідині. Потім перекладіть рис у посудину та змішайте з маслом і родзинками, цукатами та мигдалем.
Перед подачею прикрасьте кутю шматочками хурми, подрібненим шоколадом та кокосовою стружкою.
Рецептом соковитою рульки в Instagram поділилася блогер Ольга Львова.
Інгредієнти:
Покладіть рульку в холодну воду, посоліть поперчіть, додайте лавровий лист та варіть майже до готовності.
Зробіть маринад – змішайте пиво з гірчицею та медом.
Перекладіть рульку на деко й змастіть маринадом. Рулька готується у духовці при температурі 200 градусів близько 45 хвилин.
Блогер ald.food поділився в Instagram простим рецептом запеченої червоної риби.
Інгредієнти:
Зробіть з фольги формочки для запікання форелі.
Розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте рибу 25 хвилин.
Блогер vkusniye_receptiki на своїй сторінці в Instagram розмістила простий швидкий рецепт запечених овочів.
Інгредієнти:
Наріжте овочі великими шматками та покладіть рядами у форму для запікання. Зверху все посоліть, поперчіть та збризніть оливковою олією.
Блогер tort.helen в Instagram поділилася рецептом швидкого десерту в стаканчиках.
Інгредієнти:
Покладіть вишні в каструлю і засипте цукром. В іншу посудину пересипте крохмаль і залийте водою.
Додайте крохмаль у вишні з цукром та варіть все на невеликому вогні до того моменту, поки маса не стане схожою на кисіль. Потім зніміть масу з вогню.
Візьміть стаканчики та шарами викладіть підготовлені інгредієнти:
Верх десерту також можна прикрасити різними ягодами. Десерт краще подавати після того, як він кілька годин постоїть у холодильнику.
Хвороби серця залишаються одними з найпоширеніших і найнебезпечніших. Медики кажуть, що важливо знижувати ризики, контролюючи харчування, вагу, рівень фізичної активності, відмову від паління та алкоголю, передають Патріоти України. Але є й чинники, на...
Вуглеводи - одна з основ щоденного харчування, проте далеко не всі вони корисні. Простими, або ж рафінованими, вважають ті, що не дають організму майже нічого, крім калорій, передають Патріоти України. Це білий хліб, солодощі, тістечка, газовані напої....