
Інгредієнти:
Промивайте рис у холодній воді, поки рідина не стане прозорою. Покладіть рис в каструлю з товстим дном та залийте водою. Коли вода почне закипати – пересипте рис у сито й облийте холодною водою.
Потім перекладіть рис у каструлю та залийте холодною водою. Рідини має бути у два рази більше, ніж рису. Зробіть помірний вогонь й постійно помішуйте рис.
Паралельно підготуйте добавки – промийте родзинки, наріжте хурму, цукати, подрібніть мигдаль, волоські горіхи та шоколад. Перекладіть відварений рис у сито – дайте стекти зайвій рідині. Потім перекладіть рис у посудину та змішайте з маслом і родзинками, цукатами та мигдалем.
Перед подачею прикрасьте кутю шматочками хурми, подрібненим шоколадом та кокосовою стружкою.

Рецептом соковитою рульки в Instagram поділилася блогер Ольга Львова.
Інгредієнти:
Покладіть рульку в холодну воду, посоліть поперчіть, додайте лавровий лист та варіть майже до готовності.
Зробіть маринад – змішайте пиво з гірчицею та медом.
Перекладіть рульку на деко й змастіть маринадом. Рулька готується у духовці при температурі 200 градусів близько 45 хвилин.

Блогер ald.food поділився в Instagram простим рецептом запеченої червоної риби.
Інгредієнти:
Зробіть з фольги формочки для запікання форелі.

Розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте рибу 25 хвилин.

Блогер vkusniye_receptiki на своїй сторінці в Instagram розмістила простий швидкий рецепт запечених овочів.
Інгредієнти:
Наріжте овочі великими шматками та покладіть рядами у форму для запікання. Зверху все посоліть, поперчіть та збризніть оливковою олією.


Блогер tort.helen в Instagram поділилася рецептом швидкого десерту в стаканчиках.
Інгредієнти:
Покладіть вишні в каструлю і засипте цукром. В іншу посудину пересипте крохмаль і залийте водою.
Додайте крохмаль у вишні з цукром та варіть все на невеликому вогні до того моменту, поки маса не стане схожою на кисіль. Потім зніміть масу з вогню.

Візьміть стаканчики та шарами викладіть підготовлені інгредієнти:
Верх десерту також можна прикрасити різними ягодами. Десерт краще подавати після того, як він кілька годин постоїть у холодильнику.

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Хочете трохи розважитися і одночасно дізнатися щось про себе? Цей психологічний тест у TikTok допоможе зрозуміти, яке враження ви справляєте на інших. Усього потрібно обрати один символ, який найбільше привертає вашу увагу, передають Патріоти України. ...