Інгредієнти:
Промивайте рис у холодній воді, поки рідина не стане прозорою. Покладіть рис в каструлю з товстим дном та залийте водою. Коли вода почне закипати – пересипте рис у сито й облийте холодною водою.
Потім перекладіть рис у каструлю та залийте холодною водою. Рідини має бути у два рази більше, ніж рису. Зробіть помірний вогонь й постійно помішуйте рис.
Паралельно підготуйте добавки – промийте родзинки, наріжте хурму, цукати, подрібніть мигдаль, волоські горіхи та шоколад. Перекладіть відварений рис у сито – дайте стекти зайвій рідині. Потім перекладіть рис у посудину та змішайте з маслом і родзинками, цукатами та мигдалем.
Перед подачею прикрасьте кутю шматочками хурми, подрібненим шоколадом та кокосовою стружкою.
Рецептом соковитою рульки в Instagram поділилася блогер Ольга Львова.
Інгредієнти:
Покладіть рульку в холодну воду, посоліть поперчіть, додайте лавровий лист та варіть майже до готовності.
Зробіть маринад – змішайте пиво з гірчицею та медом.
Перекладіть рульку на деко й змастіть маринадом. Рулька готується у духовці при температурі 200 градусів близько 45 хвилин.
Блогер ald.food поділився в Instagram простим рецептом запеченої червоної риби.
Інгредієнти:
Зробіть з фольги формочки для запікання форелі.
Розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте рибу 25 хвилин.
Блогер vkusniye_receptiki на своїй сторінці в Instagram розмістила простий швидкий рецепт запечених овочів.
Інгредієнти:
Наріжте овочі великими шматками та покладіть рядами у форму для запікання. Зверху все посоліть, поперчіть та збризніть оливковою олією.
Блогер tort.helen в Instagram поділилася рецептом швидкого десерту в стаканчиках.
Інгредієнти:
Покладіть вишні в каструлю і засипте цукром. В іншу посудину пересипте крохмаль і залийте водою.
Додайте крохмаль у вишні з цукром та варіть все на невеликому вогні до того моменту, поки маса не стане схожою на кисіль. Потім зніміть масу з вогню.
Візьміть стаканчики та шарами викладіть підготовлені інгредієнти:
Верх десерту також можна прикрасити різними ягодами. Десерт краще подавати після того, як він кілька годин постоїть у холодильнику.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...