Квартирний переїзд від CarGoo - швидке вирішення складних завдань

Переїзд з одного постійного місця проживання в інше не є таким простим завданням. По-перше, потрібно скласти всі речі та знати, що саме і в якій коробці знаходиться. По-друге, необхідно підготувати транспорт та забезпечити швидкий приїзд на нове місце проживання. Якщо раніше доводилося шукати знайомих чи друзів, то сьогодні можна скористатися послугами спеціалізованих компаній, замовляючи квартирний переїзд.

Однією з таких компаній є фірма CarGoo, де готові запропонувати послуги під ключ, провівши перевезення на вантажних авто різної вантажопідйомності. З пропозиціями можна ознайомитись тут cargoo.ua, де є можливість розрахувати вартість, ознайомитись з автопарком та оцінити додаткові пропозиції. Про якість співробітництва говорять численні позитивні відгуки від клієнтів.

Комплексний формат переїзду

Робота під ключ є гарантом виконання всіх робіт від початку до кінця. Весь процес квартирного переїзду включає наступний набір дій:

  • оцінка складності роботи;
  • підбір пакувальних матеріалів;
  • пошук оптимального транспорту;
  • вантажні роботи;
  • супровід транспорту;
  • розвантаження та розміщення майна в потрібному місці.

За транспортування відповідають професійні водії, які підготують максимально швидкий маршрут, і акуратно поводитимуться на дорозі, щоб виключити будь-які впливи на вантаж, що перевозиться. Гарантується збереження всіх речей в первинному вигляді.

До перевезення допускається велика, середня і мала побутова техніка, меблі різного типу, але деякі з них потрібно попередньо розібрати, особисті речі, коробки та багато іншого. Завжди враховуються базові опції, але все індивідуально, і кожен конкретний переїзд може мати незвичайні сюрпризи.

Як замовити квартирний переїзд?

Процес співробітництва супроводжується такими діями:

  • Завантаження мобільного додатка CarGoo;
  • Вибір потрібної дати;
  • Вказівка пункту А та пункту Б (звідки та куди потрібно переїхати);
  • Вибір вантажної машини (якщо неможливо зорієнтуватися, консультанти підкажуть);
  • Оформлення замовлення та очікування дзвінка оператора.

Додатково є послуга термінового переїзду, коли вантажний автомобіль буде подано через 15 хвилин після оформлення заявки.

Обов'язково клієнт отримує попередній розрахунок вартості, коли враховується протяжність маршруту, тип обраного автомобіля, кількість речей та швидкість подачі авто. Додатково можливі послуги переїзду не лише у межах одного міста, а й між різними містами України.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...