Квасолю можна зварити швидше, якщо додати цей інгредієнт у каструлю з водою

Щоб квасолю швидше приготувати, рекомендується її замочувати на 8-20 годин. В ідеалі це роблять на ніч. Така м’яка квасоля краще смакує в салатах, супах, підливах та інших стравах, передають Патріоти України.

Якщо у вас не було часу на замочування, тоді кулінарні хитрощі допоможуть розв’язати питання з приготування значно швидше.

Подробиці

Прискорити відварювання квасолі допоможе сода. Поставте варитися її, але в воду додайте дрібку засобу, який є на кожній кухні. Час приготування значно скоротиться.

З цукром також є цікавий трюк. Все аналогічно, як і з содою. Просто треба чайну ложку вкинути в каструлю. На той випадок, коли забули замочити квасолю, метод буде актуальним.Щоб квасолю швидше приготувати, рекомендується її замочувати на 8-20 годин. В ідеалі це роблять на ніч. Така м’яка квасоля краще смакує в салатах, супах, підливах та інших стравах.

Якщо у вас не було часу на замочування, тоді кулінарні хитрощі допоможуть розв’язати питання з приготування значно швидше.

Подробиці

Прискорити відварювання квасолі допоможе сода. Поставте варитися її, але в воду додайте дрібку засобу, який є на кожній кухні. Час приготування значно скоротиться. З цукром також є цікавий трюк. Все аналогічно, як і з содою. Просто треба чайну ложку вкинути в каструлю. На той випадок, коли забули замочити квасолю, метод буде актуальним.

Дуже смачно й швидко! Такі голубці можна готувати хоч кожен день, бо вони дуже ледачі

середа, 26 червень 2024, 14:14

Страва, яка врятує ваш час та нерви біля плити. Не треба довго стояти, відпарювати капусту, варити рис, готувати окремо фарш. Ледачі голубці - рецепт, який стане вашим улюбленим, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наступні компоненти...

А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять

середа, 26 червень 2024, 11:13

Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України. Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго...