Килим буде ідеально чистим! Один простий продукт впорається навіть зі старою плямою

Килими в будинку необхідно періодично чистити, робити це можна за допомогою підручних засобів. Легко прибрати з килима вовну та пил, але деякі плями на килимі можуть глибоко в’їстись у волокна, якщо їх не усунути швидко. На щастя, видалити навіть застарілі забруднення досить просто в домашніх умовах, передають Патріоти України.

Плями на килимі, будь це брудний відбиток лапи домашнього улюбленця або пролитий напій, потрібно очищати відразу, інакше вони можуть назавжди зіпсувати виріб або килимове покриття. Як пише видання Express, допоможе очистити килим простий лайфхак, для якого знадобиться звичайна піна для гоління.

Так, піну для гоління можна використовувати для видалення небажаних плям, які вже встигли вбратися у ворс. Проста біла піна для гоління є безпечною для використання на килимах, оскільки не містить барвників або пом’якшуючих речовин, які можуть призвести до появи нових плям.

Додамо, що при чищенні килима краще використовувати прохолодну або теплу воду, а не гарячу, тому що гаряча вода тільки сприяє вбиранню плями. Просто використовуйте теплу воду і невелику м’яку щітку або тканину і дуже акуратно втирайте піну в пляму, залиште на 10 хвилин, потім змийте. Розправьте тканину і промокніть насухо. Дайте килиму висохнути природним шляхом.

Все дуже просто! Як приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі

неділя, 5 травень 2024, 21:12

Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України. З грудки...

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...