Кожна господиня намагається підтримувати чистоту у своїй квартирі і робить для цього все необхідне. Кухня вимагає набагато більше уваги, адже брудний інвентар може призвести до потрапляння мікробів на продукти харчування, передають Патріоти України.
Мікробіолог Джейсон Тетро розповів, які кухонні зони і речі варто прибрати з вашої кухні, щоб убезпечити себе від мікробів. Як правило, ми їх рідко міняємо і очищаємо.
На кришках і гумках збирається багато бактерій, ці предмети необхідно добре мити. Краще віддати перевагу скляним або металевим контейнерам.
Одним з найбільш брудних місць на кухні є полки в холодильнику. Потрібно зберігати всі фрукти і овочі в спеціальних мішечках, які допомагають знизити рівень вологи. Також регулярно витягуйте, очищайте дезінфікуючими засобами і промивайте висувні ящики.
Найбільше бактерій збирається на дерев'яних кухонних дошках. Краще придбати обробну дошку зі скла, пластику або каменю, ці матеріали краще миються.
Кухонна губка є справжнім розсадником бактерій. Під час миття посуду шкідливі бактерії можуть потрапляти на нього. Рекомендується міняти мочалку щотижня або замінити її кухонної щіткою.
Резервуар для кавоварки є не тільки джерелом шкідливих мікробів, але і цвілі. Цей предмет потрібно регулярно мити, адже цвіль може викликати серйозні захворювання.
Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...
Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...