
Магазинне вино буває невдалим. Точніше вибір його може бути невдалим. Так іноді трапляється, але не треба хвилюватися. Навіть дуже кисле на смак вино можна скоригувати. А роблять це за допомогою соди.
В силах соди знизити кислотність напою. Цей секрет знають навіть виробники вина. Читайте далі як скористатися содою.
В першу чергу дотримуйтеся пропорцій. На 1 л вина потрібно додати ¼ ч.л. соди. Навіть краще не всю відразу класти, а поступово. Якщо соди буде більше, ніж треба, є ризик остаточно зіпсувати вино.
До речі, за допомогою соди можна відрізнити справжнє вино від підробки. Налийте трохи вина в склянку та підсипте соду. Якщо напій змінив колір, вино підробне. А от натуральний напій повинен змінити колір на синій.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...