Кисле на смак вино можна врятувати: Що додати в напій

Магазинне вино буває невдалим. Точніше вибір його може бути невдалим. Так іноді трапляється, але не треба хвилюватися. Навіть дуже кисле на смак вино можна скоригувати. А роблять це за допомогою соди.

Подробиці

В силах соди знизити кислотність напою. Цей секрет знають навіть виробники вина. Читайте далі як скористатися содою.

В першу чергу дотримуйтеся пропорцій. На 1 л вина потрібно додати ¼ ч.л. соди. Навіть краще не всю відразу класти, а поступово. Якщо соди буде більше, ніж треба, є ризик остаточно зіпсувати вино.

До речі, за допомогою соди можна відрізнити справжнє вино від підробки. Налийте трохи вина в склянку та підсипте соду. Якщо напій змінив колір, вино підробне. А от натуральний напій повинен змінити колір на синій.

Ваш кишечник працюватиме краще, якщо виключити ці три продукти. Результат вас здивує!

четвер, 14 серпень 2025, 19:09

Кишечник - другий мозок нашого організму, що відповідає не лише за травлення, а й за імунітет. Щоб підтримувати його здоров’я, варто звернути увагу на харчування і виключити те, що йому шкодить найбільше, передають Патріоти України. Три вороги кишечник...

Тривожне відкриття: Поширений вірус пов’язали з інсультом, деменцією та проблемами травлення

четвер, 14 серпень 2025, 18:48

Нове дослідження виявило різке зростання розладів кишечника і мозку після пандемії COVID-19, імовірно пов’язане з самим вірусом, передають Патріоти України. Вчені з Великобританії та США порівняли показники 2017 та 2023 років і з’ясували, що випадки си...