Магазинне вино буває невдалим. Точніше вибір його може бути невдалим. Так іноді трапляється, але не треба хвилюватися. Навіть дуже кисле на смак вино можна скоригувати. А роблять це за допомогою соди.
В силах соди знизити кислотність напою. Цей секрет знають навіть виробники вина. Читайте далі як скористатися содою.
В першу чергу дотримуйтеся пропорцій. На 1 л вина потрібно додати ¼ ч.л. соди. Навіть краще не всю відразу класти, а поступово. Якщо соди буде більше, ніж треба, є ризик остаточно зіпсувати вино.
До речі, за допомогою соди можна відрізнити справжнє вино від підробки. Налийте трохи вина в склянку та підсипте соду. Якщо напій змінив колір, вино підробне. А от натуральний напій повинен змінити колір на синій.
Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...