Магазинне вино буває невдалим. Точніше вибір його може бути невдалим. Так іноді трапляється, але не треба хвилюватися. Навіть дуже кисле на смак вино можна скоригувати. А роблять це за допомогою соди.
В силах соди знизити кислотність напою. Цей секрет знають навіть виробники вина. Читайте далі як скористатися содою.
В першу чергу дотримуйтеся пропорцій. На 1 л вина потрібно додати ¼ ч.л. соди. Навіть краще не всю відразу класти, а поступово. Якщо соди буде більше, ніж треба, є ризик остаточно зіпсувати вино.
До речі, за допомогою соди можна відрізнити справжнє вино від підробки. Налийте трохи вина в склянку та підсипте соду. Якщо напій змінив колір, вино підробне. А от натуральний напій повинен змінити колір на синій.
У теплу пору року ніяк не обійтися без засобів від комарів. Давно відомо, що ці комахи не переносять аромати деяких квітів та рослин. Тому експерти радять висаджувати їх у себе біля будинку та в садку, щоб не страждати від укусів, передають Патріоти Ук...
Якщо у вас невелика ділянка, то організувати окреме місце для кожної культури складно. Однак деякі рослини, кущі та дерева можна садити поряд. Що посадити біля винограду, якщо ви хочете потім отримати соковиті та великі ягоди — читайте в матеріалі ТСН....