Лайфхак для господинь: Як очистити унітаз від старого нальоту без магазинної хімії

Унітаз можна очистити без їдкої хімії, якщо взяти два прості інгредієнти. Матеріал самого унітазу не пошкодиться, як і сифонна труба, що часто буває, коли використовують магазинні засоби, передають Патріоти України.передають Патріоти України.

Подробиці

Для такого засобу вам знадобиться 200 мл оцту та 1 столова ложка соди. Ключовий секрет цього методу полягає у тому, щоб перед змішуванням обох компонентів потрібно підігріти оцет на плиті. Потім добре змішати та залишити суміш в унітаз.

Бажано воду вимочити, щоб засіб був концентрованим. Унітаз із засобом треба залишити протягом трьох годин. Після чого спустити воду й поверхня унітаза знову засяє білизною.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

четвер, 25 квітень 2024, 15:14

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...