Лайфхак для господинь: Як почистити пральну машину від цвілі: найпростіший спосіб

Пральні машини, особливо моделі з фронтальним навантаженням, часто стають прекрасним середовищем для розмноженя плісняви, особливо на гумовій прокладці, передають Патріоти України.

Для того, щоб відмити гуму у пральній машині від цвілі, вам знадобиться лише один засіб, який є в кожному домі. І це - хлорний відбілювач.

Також для самої процедури потрібні:

  • пластикове відро;
  • тканина з мікрофібри;
  • захисні рукавички;
  • маленька щітка з м'якою щетиною.

Як почистити пральну машину від цвілі: інструкція

  1. Спочатку потрібно встановити звичайний режим прання під час великого навантаження машини. Потрібно, щоб всередині було багато води. Температура повинна бути теплою, а краще - гарячою.
  2. Одну або кілька чашок хлорного відбілювача (в залежності від кількості цвілі) додайте всередину барабана, а потім запустіть прання. У відділенні для миючих засобів можна додатково залишити 1/2 склянки відбілювача (дозатор повинен бути заповнений до максимального рівня).
  3. По завершенню цикла прання, обов'язково протріть дверцята машинки тканиною з мікрофібри, яка добре вбирає вологу. Обережно відігніть гумову прокладку та очистіть її з внутрішньої сторони. Саме тут зазвичай накопичується найбільше бруду та залишки миючих засобів, а через вологу з часом з'являється пліснява.
  4. Щоб внутрішню сторону гумової прокладки промити максимально ефективно, надягніть захисні рукавички, візьміть щітку з м'якою щетиною та намочіть її у спеціальному розчині (на склянку води 1/4 склянки хлорного відбілювача). Обережно очистіть гумку, а потім протріть насухо.

Не забувайте регулярно чистити пральну машину, щоб продовжити термін її слугування.

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...