Лайфхак для господинь. Печінкові оладки: Як приготувати вдома м'ясні млинці

Чимало господинь намагаються приготувати для своєї сім'ї щось небанальне, передають Патріоти України.

Інгредієнти: куряча або індича печінка (800 г), молоко (50-70 мл), борошно (3 ст. л.), яйце (1 шт.), сіль (1 ч. л.), цибуля (1 шт.) , рослинна олія, вершкове масло.

Печінкові оладки краще готувати з індичої печінки - вони вийдуть більш ніжними, але можна і з більш дешевої - курячої.

Приготування:

Печінку промити, очистити від плівки і жовчних проток. Подрібнити печінку в м'ясорубці, посолити або додати інші спеції.

Взяти маленький сотейник і вилити в нього 50-70 мл молока, злегка підігріти, поступово всипати борошно (його попередньо просіяти через сито). Весь час ретельно перемішувати, щоб не утворювалися грудочки. Додати 1 яйце і 1 столову ложку рослинної олії і теж перемішати. Тісто має вийти не сильно рідким і не сильно густим - як на оладки.

З'єднати подрібнену печінку і молочно-борошняну суміш, дати їй постояти 20-30 хвилин.

Фото: pixabay.com

Взяти сковороду з антипригарним покриттям (можна млинцеву) і добре розігріти її. Смажити млинці краще на суміші з вершкового масла та рослинної олії.

Ложкою викласти печінкову масу на сковороду з маслом, формуючи круглі оладки. Як тільки млинець підрум'яниться - перевернути на іншу сторону. Виконати те ж саме, поки тісто не закінчиться.

На окремій сковороді посмажити дрібно нарізану цибулю з вершковим і рослинним маслом. Робити це краще, злегка посипавши цибулю цукром. Він карамелізує цибулю і не дає їй пригорати.

Подавати печінкові оладки, посипавши їх смаженою цибулею, зі сметаною або соусом.

Фото: pinterest.com

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...