Лайфхак для господинь: Треба лише лимон і чайний пакетик - унітаз буде біліший за сніг (відео)

Для того, щоб швидко очистити унітаз від вапняного наліту, можна використовувати не лише аспірин, а й ще кілька "народних" методів, передають Патріоти України.

Про один з таких засобів з використанням лимону та оцту розповідає santeplus. Для приготування розчину знадобиться сік лимону та ¼ склянки яблучного оцту.

Оцтово-лимонну суміш потрібно вилити в унітаз так, щоб засіб покрив всю поверхню. Далі потерти стінки та приховані області щіткою та залишити розчин «попрацювати» на 15−20 хвилин, а потім змити його чистою водою.

Ще один метод прийшов з Китаю, пише УНІАН. Там для очистки застосовують звичайні пакетики чорного чаю. Як свіжі, так і вже використані.

Якщо наліт є вище за рівень води, то пакетики треба прикласти до забрудненого місця, а якщо нижче — то просто кинути їх у воду. Пакетики залишають на 20−30 хвилин, а краще — на всю ніч. Потім потрібно дістати чай, потерти поверхню щіточкою та змити воду. Чорний чай має антибактеріальні властивості, так що він допоможе не лише з налітом, а й у боротьбі з небажаною «живності», яка викликає неприємний запах.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...