Лайфхак для справжніх господинь! Як надовго позбутися від пилу у будинку за допомогою копійчаного засобу

Пил в будинку позначається на тільки на зовнішньому вигляді речей, а й на здоров'я людини. Він особливо дратує, коли щойно прибрали, а вже наступного дня усі поверхні покриті новим шаром пилу. Як виявилось, існує хитрість, яка допоможе забути про цю проблему надовго, зазначають Патріоти України.

Французький засіб від пилу

Так, для приготування диво-складу потрібні зовсім прості інгредієнти:

  • 250 мл води;
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • 4 ст. л. білого оцту;
  • 15 крапель лемонграсу - ефірна олія;
  • чиста місткість з розпилювачем.

Спочатку потрібно взяти миску, налити воду, оцет, олію та краплю лемонграсу. Все дуже ретельно перемішати та перелити в пляшку.

Як користуватись засобом

Користуватися таким засобом досить просто. Його варто розпилювати на поверхню у невеликій кількості та протирати сухою ганчіркою.

Зазначимо, що саме ганчіркою ви видаляєте пил. Найкраще використовувати виключно мікрофібру.

Як бачимо, що інгредієнти до такого засобу зовсім прості. А ефективність вас здивує, адже він чудово прибирає пил та запобігає появі нового.

Окрім того, додамо, що не можна наносити поліроль, віск або пасту безпосередньо на меблі або інші дерев'яні поверхні, які потрібно позбавити від пилу. На дереві утворюється плівка, яка притягує пил ще більше. Правильно наносити всі засоби безпосередньо на ганчірку.

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині розігрівають апельсин і лимон у мікрохвильовій печі

вівторок, 7 травень 2024, 10:12

Мікрохвильова піч зайняла почесне місце на нашій кухні. Поки спеціалісти ведуть суперечку, корисна чи шкідлива їжа, приготована в НВЧ, ми активно використовуємо всі її можливості, передають Патріоти України. Так деякі кухарі поміщають у мікрохвильовку ...

Фахівці пояснили, яка доза алкоголю провокує появу онкологічних захворювань і яке значення має, що саме ви вживаєте

вівторок, 7 травень 2024, 9:40

Вживання спиртного пов'язане з більш ніж 200 захворюваннями і розладами, зокрема й хворобою, яка є другою причиною смертності в Україні - раком. Про це повідомив Центр громадського здоров'я. . Алкоголь є одним із головних факторів ризику появи таких в...