Лайфхак для справжніх господинь! Як порізати зварене яйце на салат, щоб воно не кришилося

Одним з важливих інгредієнтів багатьох салатів є варені яйця. Їх, як і майже всі інші компоненти страви, необхідно нарізати кубиками, передають Патріоти України.

Однак на цьому етапі багато кулінарів-любителів стикаються з серйозною проблемою. Йдеться про кришення жовтка. В результаті яйце стає дуже незручно нарізати і додавати в салат. Втім, проблему вирішити можна. І зробити це набагато простіше, ніж здається на перший погляд.

У чому полягає хитрість

Не потрібно різати зварені круто яйця теплим і сухим ножем. Лезо інструменту потрібно промити під краном. При цьому включити потрібно максимально холодну воду.

В цьому випадку нарізування страви істотно спроститься. Жовток залишиться цілим і не буде перетворюватися в сипучий компонент. Зрозуміло, дана обставина вплине на смак готового салату виключно позитивно. Слід зауважити, що ножем зі змоченим лезом варто нарізати і інший важливий для багатьох салатів інгредієнт — картоплю.

Що ви помітили першим на цьому малюнку? Ваша відповідь розкриє секрети вашої особистості

субота, 13 грудень 2025, 19:06

На перший погляд це звичайна ілюстрація. Але те, що ви помітили першим, може розповісти про вас більше, ніж ви думаєте. Психологічні тести на основі першого враження вже багато років користуються популярністю - вони поєднують легкість гри з можливістю ...

Ця риса може зруйнувати будь-які стосунки: ТОП-3 ознаки того, що є проблема

субота, 13 грудень 2025, 18:15

Хоча бажання бути вільним і самостійним здається нормальним, для деяких людей воно стає перешкодою для щасливих стосунків. Психологи попереджають: надмірна незалежність може стати справжнім випробуванням для любові та близьких відносин, передають Патрі...