Одним з важливих інгредієнтів багатьох салатів є варені яйця. Їх, як і майже всі інші компоненти страви, необхідно нарізати кубиками, передають Патріоти України.
Однак на цьому етапі багато кулінарів-любителів стикаються з серйозною проблемою. Йдеться про кришення жовтка. В результаті яйце стає дуже незручно нарізати і додавати в салат. Втім, проблему вирішити можна. І зробити це набагато простіше, ніж здається на перший погляд.
У чому полягає хитрість
Не потрібно різати зварені круто яйця теплим і сухим ножем. Лезо інструменту потрібно промити під краном. При цьому включити потрібно максимально холодну воду.
В цьому випадку нарізування страви істотно спроститься. Жовток залишиться цілим і не буде перетворюватися в сипучий компонент. Зрозуміло, дана обставина вплине на смак готового салату виключно позитивно. Слід зауважити, що ножем зі змоченим лезом варто нарізати і інший важливий для багатьох салатів інгредієнт — картоплю.
23 лютого (8 березня за старим стилем) вірян відзначають день пам'яті священномученика Полікарпа, єпископа Смирнського. Крім того відзначається Тиждень м'ясопусний, про Страшний суд. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Прохора, чудотв...
Кошмари, які іноді здаються випадковими, можуть бути сигналами нашого організму про приховані проблеми зі здоров’ям. Вони здатні попереджати про початок серйозних захворювань ще до появи очевидних симптомів. Експерти радять звертати увагу на характер с...