Одним з важливих інгредієнтів багатьох салатів є варені яйця. Їх, як і майже всі інші компоненти страви, необхідно нарізати кубиками, передають Патріоти України.
Однак на цьому етапі багато кулінарів-любителів стикаються з серйозною проблемою. Йдеться про кришення жовтка. В результаті яйце стає дуже незручно нарізати і додавати в салат. Втім, проблему вирішити можна. І зробити це набагато простіше, ніж здається на перший погляд.
У чому полягає хитрість
Не потрібно різати зварені круто яйця теплим і сухим ножем. Лезо інструменту потрібно промити під краном. При цьому включити потрібно максимально холодну воду.
В цьому випадку нарізування страви істотно спроститься. Жовток залишиться цілим і не буде перетворюватися в сипучий компонент. Зрозуміло, дана обставина вплине на смак готового салату виключно позитивно. Слід зауважити, що ножем зі змоченим лезом варто нарізати і інший важливий для багатьох салатів інгредієнт — картоплю.
Підготовку до опалювального сезону зазвичай починають восени, але якщо для опалення планується використовувати кондиціонер, купити та встановити його краще ще влітку. До завершення спекотного сезону він забезпечить прохолоду, при мінливій осінній погод...
Перед вами - шість дверей. Подивіться на зображення і оберіть ті, які інтуїтивно здаються "вашими", передають Патріоти України. Не роздумуйте довго — просто довіртесь собі. А потім прочитайте, що означає ваш вибір. Готуйтеся до кар'єрного прориву. Попе...