Одним з важливих інгредієнтів багатьох салатів є варені яйця. Їх, як і майже всі інші компоненти страви, необхідно нарізати кубиками, передають Патріоти України.
Однак на цьому етапі багато кулінарів-любителів стикаються з серйозною проблемою. Йдеться про кришення жовтка. В результаті яйце стає дуже незручно нарізати і додавати в салат. Втім, проблему вирішити можна. І зробити це набагато простіше, ніж здається на перший погляд.
У чому полягає хитрість
Не потрібно різати зварені круто яйця теплим і сухим ножем. Лезо інструменту потрібно промити під краном. При цьому включити потрібно максимально холодну воду.
В цьому випадку нарізування страви істотно спроститься. Жовток залишиться цілим і не буде перетворюватися в сипучий компонент. Зрозуміло, дана обставина вплине на смак готового салату виключно позитивно. Слід зауважити, що ножем зі змоченим лезом варто нарізати і інший важливий для багатьох салатів інгредієнт — картоплю.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...