Лайфхак для справжніх господинь: Як приготувати м'ясний хлібець у домашніх умовах (рецепт)

М'ясний хлібець - страва, яка сподобається поціновувачам корисного харчування. Бо не смажиться, а запікається. До того ж готується без жодної краплі олії, передають Патріоти України.

"Колись бабця пекла цю страву й маму вчила, а я малою все спостерігала. З часом почала готувати й сама", - розповідає Галина Денисяк із Львова.

Інгредієнти:

фарш м'ясний - 500 г.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 2 зубці

яйця курячі - 2 шт.

хліб - скибка

молоко - 100 мл

крупа манна - 40 г.

сіль -за смаком

перець чорний мелений - за смаком

молоко - 100 мл

Приготування:

Скибку хліба замочити в молоці та додати всі інші інгредієнти. Добре вибити рукою, як котлети. Форму застелити пергаментом для випікання. За бажанням хлібець можна посипати базиліком, або кмином. Випікати 1 годину 20 хв при 180-190 С. Коли страва охолоне, дістати з форми та перекласти на ніч в холодильник. Подавати холодною.


Джерело: Gazeta.ua

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...

А ви це знали? Який вид вершкового масла найкорисніши

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:50

Деякі види продукту - це просто маргарин, який видають за вершкове масло недобросовісні виробники, передають Патріоти України. Вершкове масло – це саме той продукт, який ми вживаємо щодня. Ми намащуємо його на бутерброди, додаємо до різноманітних стра...