Лайфхак для справжніх господинь: Як приготувати м'ясний хлібець у домашніх умовах (рецепт)

М'ясний хлібець - страва, яка сподобається поціновувачам корисного харчування. Бо не смажиться, а запікається. До того ж готується без жодної краплі олії, передають Патріоти України.

"Колись бабця пекла цю страву й маму вчила, а я малою все спостерігала. З часом почала готувати й сама", - розповідає Галина Денисяк із Львова.

Інгредієнти:

фарш м'ясний - 500 г.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 2 зубці

яйця курячі - 2 шт.

хліб - скибка

молоко - 100 мл

крупа манна - 40 г.

сіль -за смаком

перець чорний мелений - за смаком

молоко - 100 мл

Приготування:

Скибку хліба замочити в молоці та додати всі інші інгредієнти. Добре вибити рукою, як котлети. Форму застелити пергаментом для випікання. За бажанням хлібець можна посипати базиліком, або кмином. Випікати 1 годину 20 хв при 180-190 С. Коли страва охолоне, дістати з форми та перекласти на ніч в холодильник. Подавати холодною.


Джерело: Gazeta.ua

ТОП-5 продуктів, які ефективно знижують стрес

п’ятниця, 26 грудень 2025, 23:10

Є 5 продуктів, які ефективно знижують стрес, передають Патріоти України.

Ви могли це не знати! ТОП-4 популярні продукти, які закупорюють артерії та заважають схуднути

п’ятниця, 26 грудень 2025, 19:05

Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...