
М'ясний хлібець - страва, яка сподобається поціновувачам корисного харчування. Бо не смажиться, а запікається. До того ж готується без жодної краплі олії, передають Патріоти України.
"Колись бабця пекла цю страву й маму вчила, а я малою все спостерігала. З часом почала готувати й сама", - розповідає Галина Денисяк із Львова.
Інгредієнти:
фарш м'ясний - 500 г.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 2 зубці
яйця курячі - 2 шт.
хліб - скибка
молоко - 100 мл
крупа манна - 40 г.
сіль -за смаком
перець чорний мелений - за смаком
молоко - 100 мл
Приготування:
Скибку хліба замочити в молоці та додати всі інші інгредієнти. Добре вибити рукою, як котлети. Форму застелити пергаментом для випікання. За бажанням хлібець можна посипати базиліком, або кмином. Випікати 1 годину 20 хв при 180-190 С. Коли страва охолоне, дістати з форми та перекласти на ніч в холодильник. Подавати холодною.

Зливний отвір може бути найбруднішим місцем у вашому домі, навіть якщо раковина сяє чистотою. Суміш мила, жиру та харчових відходів утворює в трубах наліт, який не лише смердить, а й приваблює шкідників. Про це пише The Mirror, передають Патріоти Украї...
Зимова експлуатація автомобіля завжди б’є по кишені. Фізика робить своє: загусле мастило, холодний двигун та підвищений опір повітря вимагають більше енергії. Видання UaMotors та міжнародні профільні експерти поділилися методами, які допоможуть зберегт...