М'ясний хлібець - страва, яка сподобається поціновувачам корисного харчування. Бо не смажиться, а запікається. До того ж готується без жодної краплі олії, передають Патріоти України.
"Колись бабця пекла цю страву й маму вчила, а я малою все спостерігала. З часом почала готувати й сама", - розповідає Галина Денисяк із Львова.
Інгредієнти:
фарш м'ясний - 500 г.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 2 зубці
яйця курячі - 2 шт.
хліб - скибка
молоко - 100 мл
крупа манна - 40 г.
сіль -за смаком
перець чорний мелений - за смаком
молоко - 100 мл
Приготування:
Скибку хліба замочити в молоці та додати всі інші інгредієнти. Добре вибити рукою, як котлети. Форму застелити пергаментом для випікання. За бажанням хлібець можна посипати базиліком, або кмином. Випікати 1 годину 20 хв при 180-190 С. Коли страва охолоне, дістати з форми та перекласти на ніч в холодильник. Подавати холодною.
Подивіться на картинку. Не роздумуйте довго, просто скажіть - що ви побачили першим? Ваш чесний і миттєвий вибір здатен розповісти про вас набагато більше, ніж ви очікуєте. Цей візуальний тест на особистість вражає своєю точністю, передають Патріоти Ук...
Експерти склали список із семи овочів, які категорично не можна давати собакам, адже деякі з них становлять серйозну загрозу для здоров’я наших улюбленців, передають Патріоти України. Наші домашні собаки не можуть їсти багато того, що ми вживаємо щодня...