М'ясний хлібець - страва, яка сподобається поціновувачам корисного харчування. Бо не смажиться, а запікається. До того ж готується без жодної краплі олії, передають Патріоти України.
"Колись бабця пекла цю страву й маму вчила, а я малою все спостерігала. З часом почала готувати й сама", - розповідає Галина Денисяк із Львова.
Інгредієнти:
фарш м'ясний - 500 г.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 2 зубці
яйця курячі - 2 шт.
хліб - скибка
молоко - 100 мл
крупа манна - 40 г.
сіль -за смаком
перець чорний мелений - за смаком
молоко - 100 мл
Приготування:
Скибку хліба замочити в молоці та додати всі інші інгредієнти. Добре вибити рукою, як котлети. Форму застелити пергаментом для випікання. За бажанням хлібець можна посипати базиліком, або кмином. Випікати 1 годину 20 хв при 180-190 С. Коли страва охолоне, дістати з форми та перекласти на ніч в холодильник. Подавати холодною.
Лікар швидкої допомоги з Каліфорнії Джо Віттінгтон шокував Мережу, розкривши список повсякденних предметів у домі, на яких мешкає в рази більше бактерій, ніж на сидінні унітаза. Це змусило тисячі людей задуматися. Про це пише Mail Online, передають Пат...
Ось перелік продуктів, які сприяють швидкому набору ваги, якщо їх вживати часто або у великих кількостях. Причина — висока калорійність, вміст цукру, жиру або здатність викликати переїдання, передають Патріоти України. Не обов'язково повністю відмовлят...