М'ясний хлібець - страва, яка сподобається поціновувачам корисного харчування. Бо не смажиться, а запікається. До того ж готується без жодної краплі олії, передають Патріоти України.
"Колись бабця пекла цю страву й маму вчила, а я малою все спостерігала. З часом почала готувати й сама", - розповідає Галина Денисяк із Львова.
Інгредієнти:
фарш м'ясний - 500 г.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 2 зубці
яйця курячі - 2 шт.
хліб - скибка
молоко - 100 мл
крупа манна - 40 г.
сіль -за смаком
перець чорний мелений - за смаком
молоко - 100 мл
Приготування:
Скибку хліба замочити в молоці та додати всі інші інгредієнти. Добре вибити рукою, як котлети. Форму застелити пергаментом для випікання. За бажанням хлібець можна посипати базиліком, або кмином. Випікати 1 годину 20 хв при 180-190 С. Коли страва охолоне, дістати з форми та перекласти на ніч в холодильник. Подавати холодною.
І якщо раніше вибір тонального засобу часто нагадував гру у лотерею, то сьогодні, завдяки професійним порадам і технологіям, можна знайти відтінок, який буде ніби створений спеціально для вас, про це розповіло видання Real Simple, передають Патріоти Ук...
Війна в Україні суттєво змінила фінансовий ринок і підходи до отримання міжнародної допомоги. Традиційні методи не завжди гарантують необхідний рівень безпеки та ефективності транзакцій. Своєю чергою криптовалюти дозволяють виконувати швидкі прозорі оп...