Лайфхак для справжніх господинь: Як смажити картоплю, щоб вона вийшла хрусткою та дуже смачною

Смажену картоплю виходить дуже смачною, якщо її правильно приготувати. На жаль, навіть неправильно підібраний жир може повністю зіпсувати страву, передають Патріоти України.

Кожна господиня прагне навчитися готувати рум'яну, ароматну, ніжну і з хрусткою скоринкою смажену картоплю. Для цього необхідно почистити картоплю, нарізати її скибочками чи соломкою. Потім поставте сковороду з високими бортами на вогонь, добре розігрійте і налийте соняшникову олію.

Додайте шматочок вершкового масла, дочекайтеся, коли воно повністю розплавиться і всипте картоплю. Смажте на середньому вогні, перемішуючи, коли нижній шар добре зарум'яниться.Ще один варіант приготування смаженої картоплі – на свинячому салі. Викладіть скибочки сала на розігріту сковороду, обсмажуйте, поки вони не перетворяться на шкварки. Потім влийте трохи рафінованої олії. Через пару хвилин перекладіть у підготовлений жир нарізану картоплю.

Смажена картопля на салі виходить, мабуть, найсмачнішою та найароматнішою. Але таку страву не варто часто готувати, оскільки вона почне шкодити фігурі та здоров'ю.

А ви це знали? Навіщо мудрі господині додають соду під час смаження цибулі

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:12

Сода давно стала незамінною помічницею в кулінарних та різних справах побутового характеру, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі пояснили, навіщо при смаженні цибулевої нарізки в сковороду потрібно насипати трохи гідрокарбонату натрію. Приготу...

Секрет досвідчених господинь! Що робити, щоб котлети не розвалилися

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:12

Всі ми полюбляємо пишні і соковиті котлети, передають Патріоти України. Однак не завжди вдається досягти того, щоб фарш не розвалювався прямо на сковорідці. Щоб цього уникнути, варто запам’ятати 5 простих лайфхаків, якими користуються досвідчені кулін...