Лайфхак для справжніх господинь: Як смажити картоплю, щоб вона вийшла хрусткою та дуже смачною

Смажену картоплю виходить дуже смачною, якщо її правильно приготувати. На жаль, навіть неправильно підібраний жир може повністю зіпсувати страву, передають Патріоти України.

Кожна господиня прагне навчитися готувати рум'яну, ароматну, ніжну і з хрусткою скоринкою смажену картоплю. Для цього необхідно почистити картоплю, нарізати її скибочками чи соломкою. Потім поставте сковороду з високими бортами на вогонь, добре розігрійте і налийте соняшникову олію.

Додайте шматочок вершкового масла, дочекайтеся, коли воно повністю розплавиться і всипте картоплю. Смажте на середньому вогні, перемішуючи, коли нижній шар добре зарум'яниться.Ще один варіант приготування смаженої картоплі – на свинячому салі. Викладіть скибочки сала на розігріту сковороду, обсмажуйте, поки вони не перетворяться на шкварки. Потім влийте трохи рафінованої олії. Через пару хвилин перекладіть у підготовлений жир нарізану картоплю.

Смажена картопля на салі виходить, мабуть, найсмачнішою та найароматнішою. Але таку страву не варто часто готувати, оскільки вона почне шкодити фігурі та здоров'ю.

Варто знати! У якій воді потрібно прати білий одяг, щоб вивести плями

понеділок, 9 червень 2025, 19:56

Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...

Теплі чи холодні: Ось якої температури мають бути яйця для випічки

понеділок, 9 червень 2025, 19:30

Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...