Смажену картоплю виходить дуже смачною, якщо її правильно приготувати. На жаль, навіть неправильно підібраний жир може повністю зіпсувати страву, передають Патріоти України.
Кожна господиня прагне навчитися готувати рум'яну, ароматну, ніжну і з хрусткою скоринкою смажену картоплю. Для цього необхідно почистити картоплю, нарізати її скибочками чи соломкою. Потім поставте сковороду з високими бортами на вогонь, добре розігрійте і налийте соняшникову олію.
Додайте шматочок вершкового масла, дочекайтеся, коли воно повністю розплавиться і всипте картоплю. Смажте на середньому вогні, перемішуючи, коли нижній шар добре зарум'яниться.Ще один варіант приготування смаженої картоплі – на свинячому салі. Викладіть скибочки сала на розігріту сковороду, обсмажуйте, поки вони не перетворяться на шкварки. Потім влийте трохи рафінованої олії. Через пару хвилин перекладіть у підготовлений жир нарізану картоплю.
Смажена картопля на салі виходить, мабуть, найсмачнішою та найароматнішою. Але таку страву не варто часто готувати, оскільки вона почне шкодити фігурі та здоров'ю.
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...