Смажену картоплю виходить дуже смачною, якщо її правильно приготувати. На жаль, навіть неправильно підібраний жир може повністю зіпсувати страву, передають Патріоти України.
Кожна господиня прагне навчитися готувати рум'яну, ароматну, ніжну і з хрусткою скоринкою смажену картоплю. Для цього необхідно почистити картоплю, нарізати її скибочками чи соломкою. Потім поставте сковороду з високими бортами на вогонь, добре розігрійте і налийте соняшникову олію.
Додайте шматочок вершкового масла, дочекайтеся, коли воно повністю розплавиться і всипте картоплю. Смажте на середньому вогні, перемішуючи, коли нижній шар добре зарум'яниться.Ще один варіант приготування смаженої картоплі – на свинячому салі. Викладіть скибочки сала на розігріту сковороду, обсмажуйте, поки вони не перетворяться на шкварки. Потім влийте трохи рафінованої олії. Через пару хвилин перекладіть у підготовлений жир нарізану картоплю.
Смажена картопля на салі виходить, мабуть, найсмачнішою та найароматнішою. Але таку страву не варто часто готувати, оскільки вона почне шкодити фігурі та здоров'ю.
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...
Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...