Лайфхак для справжніх господинь: Як смажити мойву чи кільку без бризок олії та запаху по всій кухні

Смажити рибу в холодну пору року стає особливо трудомістко, запах довго не вивітрюється і при звичайному способі смаження бризки олії розлітаються по всій кухні, зазначають Патріоти України. Вирішити проблему виявилося простіше простого: навіть при смаженні дрібної рибки, мойви, хамси і кільки, ніякого запаху не залишається. Досить буде укласти рибу спочатку в папір.

Складові: 1 кілограм кільки (цей спосіб працює і на будь-який інший рибі), рослинна олія, сіль, перець, трохи борошна. Смажити будемо в щільному пергаментному папері. Рибу попередньо чистимо, прибираємо все всередині і промиваємо. Борошно змішуємо з сіллю і перцем, потім обвалюють в ньому рибу.

Розстеляємо на робочій поверхні щільний пергаментний папір. Змащуємо його рослинною олією і розкладаємо рибу кругом. Рибу також поливаємо олією, потім акуратно запаковуємо папір під розмір сковороди. Перекладаємо упаковану рибу на розігріту сковороду і просто смажимо, вже без олії. Весь запах залишиться всередині. Відеорецепт:

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...