Смажити рибу в холодну пору року стає особливо трудомістко, запах довго не вивітрюється і при звичайному способі смаження бризки олії розлітаються по всій кухні, зазначають Патріоти України. Вирішити проблему виявилося простіше простого: навіть при смаженні дрібної рибки, мойви, хамси і кільки, ніякого запаху не залишається. Досить буде укласти рибу спочатку в папір.
Складові: 1 кілограм кільки (цей спосіб працює і на будь-який інший рибі), рослинна олія, сіль, перець, трохи борошна. Смажити будемо в щільному пергаментному папері. Рибу попередньо чистимо, прибираємо все всередині і промиваємо. Борошно змішуємо з сіллю і перцем, потім обвалюють в ньому рибу.
Розстеляємо на робочій поверхні щільний пергаментний папір. Змащуємо його рослинною олією і розкладаємо рибу кругом. Рибу також поливаємо олією, потім акуратно запаковуємо папір під розмір сковороди. Перекладаємо упаковану рибу на розігріту сковороду і просто смажимо, вже без олії. Весь запах залишиться всередині. Відеорецепт:
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...