Приготована на швидку руку яєчня або варене яйце - невід'ємна частина сучасного сніданку. Яйця знаходяться в доступній ціновій категорії, швидко готуються, завжди присутні на полицях магазинів, передають Патріоти України.
Курячі яйця — корисний і поживний продукт. Вони складаються з повноцінного набору легкозасвоюваних білків, вітамінів, мінералів і мікроелементів. Варені яйця — складова частина начинок, закусок, салатів. Господині їх використовують майже кожен день для приготування своїх кулінарних шедеврів.
Пропонуємо вашій увазі пораду, як за кілька секунд подрібнити 2 яйця, які можна використовувати в начинку, в салати, для приготування закусок. При такому способі ви самі зможете контролювати ступінь подрібнення яєць і можете подрібнити їх на великі або зовсім дрібні частинки залежно від конкретного випадку.
Як подрібнити варені яйця за кілька секунд
Для роботи нам знадобиться ніж, варені яйця, висока чашка.
Помістити 2 очищені яйця в кухоль.
Швидкими рухами ножа, від стінки до стінки, подрібнити яйця. Вже після 5-6 рухів яйця подрібняться.
Якщо вам треба дрібніші шматочки — зробіть ще 5-6 рухів ножем.
Яйця готові до роботи.
Якщо вам не до вподоби цей спосіб — дивіться ще два:
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...