Лайфхак для справжніх господинь! Як за декілька секунд порізати варені яйця без яйцерізки

Приготована на швидку руку яєчня або варене яйце - невід'ємна частина сучасного сніданку. Яйця знаходяться в доступній ціновій категорії, швидко готуються, завжди присутні на полицях магазинів, передають Патріоти України.

Курячі яйця — корисний і поживний продукт. Вони складаються з повноцінного набору легкозасвоюваних білків, вітамінів, мінералів і мікроелементів. Варені яйця — складова частина начинок, закусок, салатів. Господині їх використовують майже кожен день для приготування своїх кулінарних шедеврів.

Пропонуємо вашій увазі пораду, як за кілька секунд подрібнити 2 яйця, які можна використовувати в начинку, в салати, для приготування закусок. При такому способі ви самі зможете контролювати ступінь подрібнення яєць і можете подрібнити їх на великі або зовсім дрібні частинки залежно від конкретного випадку.

Як подрібнити варені яйця за кілька секунд

Для роботи нам знадобиться ніж, варені яйця, висока чашка.

Помістити 2 очищені яйця в кухоль.

Швидкими рухами ножа, від стінки до стінки, подрібнити яйця. Вже після 5-6 рухів яйця подрібняться.

Якщо вам треба дрібніші шматочки — зробіть ще 5-6 рухів ножем.

Яйця готові до роботи.

Якщо вам не до вподоби цей спосіб — дивіться ще два:

А ви це знали? Чому не можна зберігати цибулю в холодильнику

п’ятниця, 25 квітень 2025, 11:36

Цибуля є обов'язковим інгредієнтом для супів, салатів, гарнірів та безліч інших страв. Але далеко не всі знають, як правильно її зберігати. Часто господині кладуть цибулю в холодильник, сподіваючись, що так вона довше залишиться свіжою. Насправді це п...

Варто знати всім! Як часто треба міняти наволочку, щоб мати здорову шкіру

п’ятниця, 25 квітень 2025, 10:57

Навіть найвишуканіший крем не врятує шкіру обличчя, якщо щодня вона торкається брудної наволочки. М’яка на дотик, ароматна після прання тканина — це не лише елемент затишку, а й справжній охоронець краси та здоров’я. Однак наволочка здатна стати й воро...