Господині поділилися рецептом натурального домашнього майонезу за 5 хвилин. Також вони розповіли що робити, якщо соус вийшов рідким. Зараз ми поділимося з вами їх секретами, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Як виправити майонез, якщо він вийшов рідким: секрети приготування соусу
Багато господинь вже давно вважають за краще використовувати домашній соус, адже для його приготування необхідні лише натуральні інгредієнти.
Перед тим, як починати приготування майонезу, потрібно, щоб усі продукти були кімнатної температури, а також свіжими. Багато людей відзначають, що надати соусу унікальної гостроти можна за допомогою гірчичного порошку, а не гірчиці.
Обираючи олію, варто надавати перевагу нейтральній, наприклад, соняшниковій. Також можна використовувати і оливкову олію, але потрібно простежити, щоб майонез вийшов з легким і м'яким смаком. Щоб швидко збити майонез, краще використовувати блендер.
Для зберігання домашнього соусу використовується лише холодильник: за кімнатної температури майонез може швидко зіпсуватися.
Що необхідно знати перед тим, як займатися приготуванням майонезу
Надати пікантності домашньому майонезу можуть різні приправи: перець, коріандр, кмин і ін.
Рецепт майонезу з гірчицею і соком лимона за 5 хвилин
Інгредієнти
У цьому варіанті рекомендовано взяти соняшникову рафіновану олію.
Приготування
Жовток необхідно довести до кімнатної температури. Після цього його потрібно збити блендером з усіма інгредієнтами, крім олії. Потім необхідно потроху наливати олію і збивати усе блендером, періодично піднімаючи і опускаючи його. Працювати з блендером потрібно протягом 3 хвилин, поки маса не загусне. Готовий соус треба прибрати у холодильник.
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...