Лайфхак для справжніх господинь: Як захистити хліб від цвілі - так робили ще наші бабусі

Дуже часто господині стикаються з такою проблемою, коли хліб ще не встиг зачерствіти, а на ньому вже з'явилися сліди від цвілі, передають Патріоти України.

Особливо часто ця неприємність трапляється при зберіганні в пластиковій хлібниці. Як з'ясувалося, подібний аксесуар не годиться для батона і булок.

Правильна хлібниця повинна бути виконана з дерева. Кращий варіант — ялівець. Однак через високу вартість дані пристрої — не найдоступніший варіант. Зберігання хліба в холодильнику — теж не вихід. Тут він втрачає свій смак і аромат.

Однак на будь-якій кухні є одна річ, яка ідеально впорається з покладеною на неї роллю. Йдеться про звичайну каструлю. Для того, щоб хліб не пліснявів, його слід звернути в лляний рушник і опустити на дно ємності.

Крім цього, сюди ж слід додати яблуко, очищену картоплину, кілька шматочків цукру або сіль. Зберігається хліб в каструлі під закритою кришкою. Подібний спосіб — найекономніший і простий варіант врятувати хліб від появи на ньому цвілі.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...