Якісний твердий сир повинен містити виключно молочний жир і ніяких рослинних замінників, зокрема, небезпечного для здоров'я пальмового масла. Його часто додають, щоб здешевити і розпродати продукт. Експерти розповіли, як за допомогою мікрохвильовки та іншими способами дізнатися, хороший це сир чи ні, пише Nssz, передають Патріоти України.
Під впливом високої температури натуральний сир злегка розм'якшується, отримує тягучість, в той час як сирний продукт стає рідким і розтікається по сторонам. З продукту з додаванням рослинної олії ця олія власне і почне витікати після нагрівання в мікрохвильовці. Такий продукт вже точно підроблений.
Обов'язковими компонентами при виготовленні натурального сиру є: молоко, сичужний фермент, закваска, сіль, хлористий кальцій (щоб поліпшити згортання молока). Ці компоненти з легкістю засвоюються і перетравлюються.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...