Дуже простий рецепт корисної страви з рибою та овочами. Завдяки кропу і спеціям, риба стає чимось схожа на варених раків. Для цього рецепта я використовую най доступнішу рибу - минтай або хек, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Рибу помити, почистити, видалити плавники та чорну плівку всередині, нарізати на порційні шматочки. Посолити та залишити, поки будемо займатися овочами.
2. Цибулю нарізати півкільцями, моркву крупною соломкою, стебла кропу нарізати крупно. Я використовую саме стебла кропу без верхньої зелені, для салату вони жорсткуваті, а для цього рецепту як раз добре підходять.
3. На сковорідку кладемо вершкове масло. Чим більше вершкового масла, тим смачніше буде соус і соковитіше риба. Далі викладаємо на сковороду половину цибулі й моркви. На овочі кладемо шматочки риби, зверху цибулю і моркву що залишилася. Все посипаємо кропом, перчимо до смаку, додаємо лавровий лист. Накриваємо кришкою і тушкуємо 20-25 хвилин до повної готовності риби.
Приємного апетиту!
Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...
Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...