Дуже простий рецепт корисної страви з рибою та овочами. Завдяки кропу і спеціям, риба стає чимось схожа на варених раків. Для цього рецепта я використовую най доступнішу рибу - минтай або хек, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Рибу помити, почистити, видалити плавники та чорну плівку всередині, нарізати на порційні шматочки. Посолити та залишити, поки будемо займатися овочами.
2. Цибулю нарізати півкільцями, моркву крупною соломкою, стебла кропу нарізати крупно. Я використовую саме стебла кропу без верхньої зелені, для салату вони жорсткуваті, а для цього рецепту як раз добре підходять.
3. На сковорідку кладемо вершкове масло. Чим більше вершкового масла, тим смачніше буде соус і соковитіше риба. Далі викладаємо на сковороду половину цибулі й моркви. На овочі кладемо шматочки риби, зверху цибулю і моркву що залишилася. Все посипаємо кропом, перчимо до смаку, додаємо лавровий лист. Накриваємо кришкою і тушкуємо 20-25 хвилин до повної готовності риби.
Приємного апетиту!
Фільтри витяжки накопичують жир під час готування - це їхня основна функція. Але з часом вони настільки закупорюються, що перестають ефективно працювати, передають Патріоти України. Фахівці радять чистити витяжні фільтри кожні 2–3 місяці, а якщо ви час...
Старі подушки, синтетичні освіжувачі повітря та зношені матраци можуть отруювати ваше життя щодня, поки ви нічого не підозрюєте. Про це попереджає гастроентеролог та випускник Гарварду доктор Саураб Сетхі, який нині працює у Каліфорнії. Його відео на I...