Дуже простий рецепт корисної страви з рибою та овочами. Завдяки кропу і спеціям, риба стає чимось схожа на варених раків. Для цього рецепта я використовую най доступнішу рибу - минтай або хек, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Рибу помити, почистити, видалити плавники та чорну плівку всередині, нарізати на порційні шматочки. Посолити та залишити, поки будемо займатися овочами.
2. Цибулю нарізати півкільцями, моркву крупною соломкою, стебла кропу нарізати крупно. Я використовую саме стебла кропу без верхньої зелені, для салату вони жорсткуваті, а для цього рецепту як раз добре підходять.
3. На сковорідку кладемо вершкове масло. Чим більше вершкового масла, тим смачніше буде соус і соковитіше риба. Далі викладаємо на сковороду половину цибулі й моркви. На овочі кладемо шматочки риби, зверху цибулю і моркву що залишилася. Все посипаємо кропом, перчимо до смаку, додаємо лавровий лист. Накриваємо кришкою і тушкуємо 20-25 хвилин до повної готовності риби.
Приємного апетиту!
Після того, як сходи картоплі сягнуть 15-20 сантиметрів заввишки, зазвичай проводиться перше підгортання картоплі, передають Патріоти України з посиланням на ТС. Ранні сорти картоплі, які підгортати будуть вже в червні, не обробляють інсектицидами, том...
Щоб приготувати смачну рибу, не завадить знання хитрощів, без яких не обійтись під час приготування страви. Важливо вибрати не тільки правильну рибу для смаження, але й знати, у чому її обваляти, щоб додати соковитості, передають Патріоти України. Риба...