Терка потребує заточування не менше, ніж інші господарські пристрої. Поки цей інструмент буде гострим і працездатним, побоюватися, що він вас підведе, не варто. Як виявилось, заточити можна різними способами. Про це повідомили на сайті Cranberry Island kitchen, зазначають Патріоти України.
Так, тертка використовується в повсякденній кухні. Однак, як і ножі, цей інструмент також може затупитися після тривалого використання.
Наждачний папір
Можна використати наждачний папір P120 і P180. Спочатку використовуйте зернистість P120 і шліфуйте так, наче щось натираєте. Далі використовуйте папір P180.
Керамічне горнятко
Деякі люди використовують нижню частину керамічного кухля, щоб заточити решітки. Для цього потріть дно кераміки на тертці вгору – вниз.
Напилок і ніж
Використання круглого напилка і ножа є надефективним методом. Зокрема, спочатку круглим напилком заточіть кожен отвір окремо. Далі візьміть ніж і прокрутіть кожен отвір зсередини. Це й метод є найдієвішим.
Багато хто вважає, що щоденне вживання піци, пасти та інших калорійних італійських страв обов’язково призведе до набору зайвої ваги. Проте італійці вже століттями насолоджуються улюбленими стравами і при цьому залишаються стрункими та здоровими. У чому...
Смартфон, який учора працював жваво, сьогодні може змушувати чекати відкриття кожної програми й "рвати" анімації. Часто проблема не в "залізі", а в наших щоденних діях - саме вони повільно відбирають швидкість у пристрою. Про це пише Pixelinform, перед...