
Терка потребує заточування не менше, ніж інші господарські пристрої. Поки цей інструмент буде гострим і працездатним, побоюватися, що він вас підведе, не варто. Як виявилось, заточити можна різними способами. Про це повідомили на сайті Cranberry Island kitchen, зазначають Патріоти України.
Так, тертка використовується в повсякденній кухні. Однак, як і ножі, цей інструмент також може затупитися після тривалого використання.
Наждачний папір
Можна використати наждачний папір P120 і P180. Спочатку використовуйте зернистість P120 і шліфуйте так, наче щось натираєте. Далі використовуйте папір P180.

Керамічне горнятко
Деякі люди використовують нижню частину керамічного кухля, щоб заточити решітки. Для цього потріть дно кераміки на тертці вгору – вниз.
Напилок і ніж
Використання круглого напилка і ножа є надефективним методом. Зокрема, спочатку круглим напилком заточіть кожен отвір окремо. Далі візьміть ніж і прокрутіть кожен отвір зсередини. Це й метод є найдієвішим.
Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...