Лайфхак: Ефективний спосіб очистити пожовклу підошву взуття, особливо літнього (відео)

Чимало людей, ймовірно, стикалися з тим, що спроби очистити світлу підошву взуття, особливо літнього, а також кросівок не дають результату - не допомагають ні чистячі засоби, ні спеціальні порошки, передають Патріоти України.

Водночас, блогер Олена Матвєєва знайшла дієвий спосіб вирішити цю проблему, притому без зайвих витрат. «Я перепробувала багато чого, але нічого не допомагає. Але випробувала цей засіб, і переконалася, що він дуже дієвий, і прибирає навіть сліди від нирок тополі», — запевняє вона.

Видаляти плями Олена пропонує за допомогою медичного препарату димексиду, який є у вільному доступі в аптеках. Крім взуття, димексид добре очищає пластик. Єдине застереження — працювати у рукавичках, оскільки димексид сушить шкіру. Олена навіть записала відео, на якому показала порядок використання препарату для очищення взуття.

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...