Лайфхак для водіїв: Як швидко позбутися запотівання скла в автомобілі

Запотівання скла - це справжня проблема для водіїв. Особливо взимку, коли через сильну різницю температури повітря в салоні автомобіля і на вулиці волога швидко конденсується на холодному склі. Сьогодні ми розповімо про найшвидший спосіб позбутися запотівання скла, передають Патріоти України.

Взимку важко запобігти запотіванню скла в автомобілі через вологу в салоні. Не піддавайтеся бажанню швидко протерти скло ганчіркою. Через це можуть з'явитися смуги, що може утруднити огляд під час руху за певних умов.

Найпростіший і найшвидший спосіб боротьби із запотіванням - зробити повітря сухим. Для цього увімкніть кондиціонер. Він дуже швидко сушить повітря.

Крім того, можна змінити циркуляцію повітря в салоні, направивши вентиляційні дефлектори на скло. Так скло буде обігріватися. І не забувайте перевіряти салонний фільтр. Якщо він засмічився або вологий, його потрібно швидше замінити. Інакше скло постійно запотіватиме.

Дуже важливо, щоб кліматична система була правильно налаштована, щоб не було на склі так званого "туману". Направте дефлектори повітроводів на скло та вимкніть функцію рециркуляції повітря. Так повітря йтиме зовні, а не циркулюватиме по салону. Якщо в салоні багато пасажирів, то можна трохи відкрити вікна.

Існують і інші способи боротьби з запотіванням скла в автомобілі, в тому числі народні. Але головне – не забувайте видаляти вологу із салону. Обтрушуйте ноги від снігу, перед тим як сісти в салон. І не забувайте очищати салонні килимки.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...