Лайфхак: Як приготувати смачне вишневе варення за годину (рецепт, відео)

Багатьом здається, що приготування смачного варення завжди займає велику кількість часу. Але насправді можна впоратися всього за 1 годину, якщо знати деякі хитрощі, про які ми розповімо вам в цьому матеріалі. Також в цьому рецепті використовуються всього 2 простих продукти, передають Патріоти України.

Отже, для приготування варення вам знадобляться такі продукти: вишня (1 кг), цукор (0.5 кг).

Крок 1: Для початку потрібно ретельно промити ягоди і гарненько обсушити їх паперовим рушником.

Крок 2: Тепер слід прибрати з ягід кісточки, якщо ви хочете отримати варення без них. Також можна перемолоти ягоди в пюре за допомогою блендера, якщо ви збираєтеся приготувати не варення, а джем.

Крок 3: Засипати вишню цукром, добре перемішати і залишити настоюватися 15-20 хвилин.

Крок 4: Перекласти майбутнє варення в каструлю і поставити на невеликий вогонь. Довести до кипіння і варити, постійно помішуючи, 35-40 хвилин.

Крок 5: Готове варення можна законсервувати на зиму або просто перекласти в скляну банку з кришкою і відправити в холодильник. Найкраще таке варення поєднується в млинцями, сиром або ванільним морозивом.

Порада: Якщо ви хочете отримати більше густе варення, можна додати трохи крохмалю в процесі варіння. Також можна додати будь-які горіхи, це зробить смак ще більш насиченим.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...