Лайфхак: Як зварити магазинні пельмені так, щоб їх не відрізнили від домашніх

Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою, передають Патріоти України.

Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізниш від домашніх. Очевидно, що починається все з того, що в каструлю необхідно налити воду і поставити грітися на плиту.

Подробиці

Важливо при цьому дотриматися пропорцій, які не дозволять напівфабрикатам злипнутися. Вважається, що для цього на 500 г пельменів береться 1,5 літра води.

Що стосується спецій та солі – всі ці добавки вносяться виключно за смаком. Але професіонали рекомендують оперувати сіллю, перцем та лавровим листом. Причому чорний перець краще використовувати за готовністю страви.

Що далі. Все просто. Дочекайтеся, коли вода закипить, закиньте пельмені, перемішайте і чекайте, коли вода знову почне закипати.

Як тільки з’являться перші бульбашки, влийте не поспішаючи склянку холодної води і варіть пельмені далі.

Як тільки вони закиплять вдруге, продовжуйте варити ще 3-5 хвилин, потім ловіть їх шумівкою і подавайте до столу зі сметаною, вершковим маслом, свіжою зеленню та запашним чорним перцем.

Смачного!

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...