Лайфхак, який працює! Щоб рушники були м'якими, просто додайте цей аптечний засіб під час прання

М'які рушники після прання - це реально, передають Патріоти України.

Прикро, коли новий рушник після першого ж прання стає грубим та неприємним навпомацки. І навіть кондиціонери для білизни, як показує досвід, не можуть вирішити цієї проблеми.

Жорстка вода – ось головна причина того, чому махрові рушники та будь-який текстиль стають жорсткими. У жорсткій воді погано розчиняється навіть м'який засіб. В жорсткій воді він дуже погано виполіскується з ворсинок. Ось чому бажано пом'якшувати воду.

Щоб рушники були м'якими, що потрібно додати під час прання

Звичайний гліцерин, який продається в аптеці врятує рушники. Одна чайна ложка гліцерину, додана разом із кондиціонером під час прання, зробить рушники м'якими.

Можна використовувати гліцерин і замість кондиціонера. До гліцерину можна додати кілька капель улюбленої ефірної олії.

Гліцерин пыд час прання буде пом'якшувати воду та тканину, позбавить від такої проблеми як відкладення на матеріалі. Крім того, таке прання полегшить прасування одягу та зменшить статичну електрику.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...