Лайфхак, який точно знадобиться: Як швидко відмити наліт від чаю з чашок

Наліт на стінках чашок важко відмити, якщо він не свіжий. Якщо у вас виникла така проблема, то рекомендуємо скористатися перевіреним способом. Один інгредієнт - і ваші чашки знову будуть чистими, світлими та охайними, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб відмити застарілі темні плями, візьміть для однієї чашки 0,5 ч.л. лимонної кислоти на губку. Ретельно потріть стінки, залиште на декілька хвилин. Після цього змийте теплою водою. Лимонну кислоту можна замінити на сік лимона, проте це менш бюджетно буде, якщо потреба відмити не одну чи декілька чашок.

Господині також застосовують для відбілення шкірки цитрусових. В осінньо-зимовий період їх вистачає. Для того, щоб наліт від чаю або ж і кави не турбував, краще відразу мити чашки, щоб не залишати напій надовго.

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...