Багато господинь вже на всю починають готуватися до світлого свята Великодня. Знайти рецепт смачної паски, купити барвники для яєць або зібрати природні засоби для фарбування шкаралупи - це лише мінімальна частина того, що необхідно зробити перед святом, передають Патріоти України.
Однак навіть на етапі фарбування яєць у вас можуть виникнути серйозні проблеми. Фарба ляже ідеально тільки в тому випадку, якщо у вас буде добре зварене яйця, а шкаралупа не трісне.
Але що ж робити, щоб уникнути такого? Адже шкаралупа може тріснути не тільки якщо переварити яйце, але і набагато раніше. Виявляється, вихід з цієї ситуації є і він неймовірно простий. Всі досвідчені господині додають у воду для варіння яєць не тільки сіль, але і лимон.
Вся річ у тому, що сік лимона дозволяє вберегти шкаралупу від потріскування. Вам необхідно додати всього часточку лимона або додати трохи лимонного соку. Це можна додавати навіть в холодну воду.
Також ви точно помітите, як під час очищення яєць від шкаралупи, вона буде просто злітати. З лимонним соком у вас не буде труднощів з тим, щоб білок залишився максимально цілим, а не приставав до шкаралупи.
Чимало важливим є етап після того, як ви зварили яйця. Гарячу воду обов'язково потрібно змити, після чого залити яйця холодною водою. Через пару хвилин воду потрібно поміняти, так як яйця були досить гарячими і через це вода швидко стала теплою.
Багато власників собак хоча б раз замислювалися: чи розуміє їхній улюбленець, що бачить у дзеркалі саме себе? А може, сприймає відображення як іншого собаку - суперника чи потенційного друга? Ветеринарка та письменниця Дорота Сумінська пояснює: усе зал...
Високий кров’яний тиск - одна з найпідступніших хвороб сучасності. Вона не має явних симптомів, але саме гіпертонія є головною причиною інсультів, серцевих нападів і ниркової недостатності, передають Патріоти України. . Професор кардіології Імперськог...