
Багато господинь вже на всю починають готуватися до світлого свята Великодня. Знайти рецепт смачної паски, купити барвники для яєць або зібрати природні засоби для фарбування шкаралупи - це лише мінімальна частина того, що необхідно зробити перед святом, передають Патріоти України.
Однак навіть на етапі фарбування яєць у вас можуть виникнути серйозні проблеми. Фарба ляже ідеально тільки в тому випадку, якщо у вас буде добре зварене яйця, а шкаралупа не трісне.
Але що ж робити, щоб уникнути такого? Адже шкаралупа може тріснути не тільки якщо переварити яйце, але і набагато раніше. Виявляється, вихід з цієї ситуації є і він неймовірно простий. Всі досвідчені господині додають у воду для варіння яєць не тільки сіль, але і лимон.
Вся річ у тому, що сік лимона дозволяє вберегти шкаралупу від потріскування. Вам необхідно додати всього часточку лимона або додати трохи лимонного соку. Це можна додавати навіть в холодну воду.
Також ви точно помітите, як під час очищення яєць від шкаралупи, вона буде просто злітати. З лимонним соком у вас не буде труднощів з тим, щоб білок залишився максимально цілим, а не приставав до шкаралупи.
Чимало важливим є етап після того, як ви зварили яйця. Гарячу воду обов'язково потрібно змити, після чого залити яйця холодною водою. Через пару хвилин воду потрібно поміняти, так як яйця були досить гарячими і через це вода швидко стала теплою.
Майже кожен, хто має комп’ютер, хоч раз під’єднував його до роутера за допомогою інтернет-кабелю. Хоча Wi-Fi зручний, дротове підключення й досі залишається найстабільнішим способом отримати максимальну швидкість, особливо коли бездротовий сигнал слабк...
Рушники з часом можуть ставати твердими та колючими після прання. Причиною може стати використання того ж пом’якшувача тканини, передають Патріоти України. Але є дієвий спосіб виправити цю ситуацію. Цей лайфхак досить простий у виконанні та передбачає ...