
Багато господинь вже на всю починають готуватися до світлого свята Великодня. Знайти рецепт смачної паски, купити барвники для яєць або зібрати природні засоби для фарбування шкаралупи - це лише мінімальна частина того, що необхідно зробити перед святом, передають Патріоти України.
Однак навіть на етапі фарбування яєць у вас можуть виникнути серйозні проблеми. Фарба ляже ідеально тільки в тому випадку, якщо у вас буде добре зварене яйця, а шкаралупа не трісне.
Але що ж робити, щоб уникнути такого? Адже шкаралупа може тріснути не тільки якщо переварити яйце, але і набагато раніше. Виявляється, вихід з цієї ситуації є і він неймовірно простий. Всі досвідчені господині додають у воду для варіння яєць не тільки сіль, але і лимон.
Вся річ у тому, що сік лимона дозволяє вберегти шкаралупу від потріскування. Вам необхідно додати всього часточку лимона або додати трохи лимонного соку. Це можна додавати навіть в холодну воду.
Також ви точно помітите, як під час очищення яєць від шкаралупи, вона буде просто злітати. З лимонним соком у вас не буде труднощів з тим, щоб білок залишився максимально цілим, а не приставав до шкаралупи.
Чимало важливим є етап після того, як ви зварили яйця. Гарячу воду обов'язково потрібно змити, після чого залити яйця холодною водою. Через пару хвилин воду потрібно поміняти, так як яйця були досить гарячими і через це вода швидко стала теплою.
Кроти часто здаються безневинними мешканцями саду, але їхні підземні тунелі здатні перетворити рівні грядки на справжнє поле битви. У процесі пошуку їжі ці тварини розривають землю, пошкоджуючи коріння квітів, овочів і декоративних рослин, передають Па...
Маєте хвилинку для гри та самопізнання? Погляньте на чотири мальовничі стежки і оберіть ту, якою хотіли б пройтися. Ваш вибір розкриє ваші сильні риси, передають Патріоти України. Цей тест — розвага, а не науковий діагноз.