Лайфхак, про який ви не здогадувалися: Навіщо класти у холодильник пакетики чаю

Часто при відсутності світла більшість продуктів у холодильнику псуються. Як наслідок, з'являється досить неприємний запах. Ми розповімо, як за допомогою розумного лайфхака позбутися цієї проблеми, передають Патріоти України.

Навіщо у холодильник класти пакетик чаю

Якщо ви хочете позбутися неприємного запаху у холодильнику, варто покласти туди декілька пакетиків чаю. Вони добре вбирають аромати та вологу. Також можна скористатися ще однією хитрістю.

Щоб у холодильнику пахнуло свіжістю, пропонуємо обирати фруктовий чай або на основі трав і цитрусів. Це не єдиний спосіб використання чайних пакетиків. Ними можна обробити дерев'яну або пластикову дошку, на якій залишився неприємний запах риби, м'яса або часнику.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...