Лайфхак від досвідчених господинь! Як прибрати плями та запах поту з одягу - допоможуть два копійчані засоби

Тіло кожної людини виділяє піт - це нормальна реакція організму та один із способів його очищення. А тому не треба соромитися - що природно, то не потворно, передають Патріоти України.

Є люди, які пітніють менше, є ті, хто має проблеми, і навіть ті, хто має їдкий запах. Одяг їм просочується, і часом буває звичайне прання не справляється. Тоді на допомогу прийдуть два копійчанні засоби, які напевно є на кожній кухні.

Як прибрати запах поту та плями з одягу?

На кожній кухні є два засоби, які стануть у нагоді не тільки для приготування, але і на всі випадки життя. Потрібно відмити жир з плити чи каструль? Очистити плитку від нальоту? Продовжити свіжість м'яса? Прибрати грибок? Чи запах поту з одягу? На допомогу прийде оцет та сода.

Перед тим, як закидати речі в пральну машинку, яка досить погано бореться із запахом та плямами поту, краще замочити речі у розчині. Для цього знадобиться склянка 9-відсоткового оцту та столова ложка харчової соди. Перемішати інгредієнти в тазі та налити води.

Речі у розчині найкраще замочити мінімум на 30 хвилин. За цей час оцет і сода розчинять плями і позбавлять запаху. Це засіб відмінна і недорога альтернатива професійним порошкам і гелям, які можна знайти в магазинах. Вижавши речі, прополощіть їх у воді, а потім відправляйте у прання.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...