Лайфхак від досвідчених господинь! Як прибрати плями та запах поту з одягу - допоможуть два копійчані засоби

Тіло кожної людини виділяє піт - це нормальна реакція організму та один із способів його очищення. А тому не треба соромитися - що природно, то не потворно, передають Патріоти України.

Є люди, які пітніють менше, є ті, хто має проблеми, і навіть ті, хто має їдкий запах. Одяг їм просочується, і часом буває звичайне прання не справляється. Тоді на допомогу прийдуть два копійчанні засоби, які напевно є на кожній кухні.

Як прибрати запах поту та плями з одягу?

На кожній кухні є два засоби, які стануть у нагоді не тільки для приготування, але і на всі випадки життя. Потрібно відмити жир з плити чи каструль? Очистити плитку від нальоту? Продовжити свіжість м'яса? Прибрати грибок? Чи запах поту з одягу? На допомогу прийде оцет та сода.

Перед тим, як закидати речі в пральну машинку, яка досить погано бореться із запахом та плямами поту, краще замочити речі у розчині. Для цього знадобиться склянка 9-відсоткового оцту та столова ложка харчової соди. Перемішати інгредієнти в тазі та налити води.

Речі у розчині найкраще замочити мінімум на 30 хвилин. За цей час оцет і сода розчинять плями і позбавлять запаху. Це засіб відмінна і недорога альтернатива професійним порошкам і гелям, які можна знайти в магазинах. Вижавши речі, прополощіть їх у воді, а потім відправляйте у прання.

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою, який розповість про ваше майбутнє

понеділок, 20 травень 2024, 18:12

Психологічні тести - це вдала розвага, аби трохи відволіктися та розслабитися і в той самий час дізнатися про себе дещо новеньке. У новому завданні пропонуємо вам погадати на своє майбутнє у новому році. Деталі. На картинці зображено шість різдвяних ку...